Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Τα σαλιωσες για τα καλά τα παπαρια του τύπου...
Τα σαλιωσες για τα καλά τα παπαρια του τύπου...
Τα ρούφηξα....!!!Τα σαλιωσες για τα καλά τα παπαρια του τύπου...
Λυσαξες.. Καλε παν τα αρχιδια... . Καυλα Αφου..
Μάστορας στην περιποίηση η κούκλα μαςΤα ρούφηξα....!!!
....εξαφανίστηκαν ρε baby !!Λυσαξες.. Καλε παν τα αρχιδια... . Καυλα Αφου..
Ουουιιιιιιι. Τα έβγαλες μπεγλέρι.... Σ'αγαπώ φιλακιαααα ααα.......εξαφανίστηκαν ρε baby !!
....λες ε;;;;έκλεισα και δώρο στις 2000 κριτικές, οι σελίδες φτάνουν οπου ναναι!!Jo μια ερώτηση... Τις 1000 κριτικές τις πέρασες και πας για τις 2000 άνετα. Θα παίξει δωράκι;;;
Έτσι για να υπάρχει ποικιλία στους διαγωνισμούς. Μη φαγωθουμε μεταξύ μας γιατί είμαστε πολλοί....λες ε;;;;έκλεισα και δώρο στις 2000 κριτικές, οι σελίδες φτάνουν οπου ναναι!!
Ουουιιιιιιι. Τα έβγαλες μπεγλέρι.... Σ'αγαπώ φιλακιαααα ααα...
Μηπως λογω εποχης να κληρωσεις ενα κλιματιστικο;....λες ε;;;;έκλεισα και δώρο στις 2000 κριτικές, οι σελίδες φτάνουν οπου ναναι!!
Χαχαχαχα Χαχαχαχα!!Λες;!!!Μηπως λογω εποχης να κληρωσεις ενα κλιματιστικο;
καμια επισκεψη σε αγγειολογο παιζει να κληρωσεις?Χαχαχαχα Χαχαχαχα!!Λες;!!!
Πρόβλημα με τη σαφηνή φιλε;καμια επισκεψη σε αγγειολογο παιζει να κληρωσεις?
βουλωμενη η κεντρικη φλεβα τσιμπαμε eliquis 5mg πρωι βραδυΠρόβλημα με τη σαφηνή φιλε;
Γυναικολόγο κι ορθοπεδικο εχω ματάκια πρόχειρους χαχαχαχα!!καμια επισκεψη σε αγγειολογο παιζει να κληρωσεις?
Περαστικά μπέμπη μου!βουλωμενη η κεντρικη φλεβα τσιμπαμε eliquis 5mg πρωι βραδυ
τι έγινε εκεί ??? Έπιασε στρόβιλος ανάμεσα στα μπούτια ?????
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!τι έγινε εκεί ??? Έπιασε στρόβιλος ανάμεσα στα μπούτια ?????
ανταλλαζω ορθοπεδικο με οδοντριατροΓυναικολόγο κι ορθοπεδικο εχω ματάκια πρόχειρους χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περαστικά μπέμπη μου!
Εχω την κολλητή μου οδοντίατρο γμτ, εκει ήμουν χθες για λεύκανση νρ3!ανταλλαζω ορθοπεδικο με οδοντριατρο