kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.969
- Πόντοι
- 6.256
Σεμνά εσύ...νόστιμο σαν το μουνάκι μου, δεν νομίζω...
Σεμνά εσύ...νόστιμο σαν το μουνάκι μου, δεν νομίζω...
Γεια σας !! να πω και εγω μια ιδικοτητα που πρεπει να υπαρχει σαν καβατζα για ολους και ολες . ΟΥΡΟΛΟΛΟ και ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ . Εσυ JO εισαι παντα καλυμμενη γιαυτο και μοσχομυριζεις παντα !!!!
Ε οχι κι ετσι, οχι και να καλογερέψειςΝα βάλω μια σεμνή φωτο τότε..
Πολύ όμορφο σώμα.Να βάλω μια σεμνή φωτο τότε..
Ευχαριστώ πολύ αγορι...Πολύ όμορφο σώμα.
Τι θα φαμε αυριο;Ευχαριστώ πολύ αγορι...
ΣούσιΤι θα φαμε αυριο;
Όμορφα.Φυσικά!!!...εχω ταξιδέψει πολυυυυ εξωτερικό, και για διακοπές και γι αγώνες,θα χαρώ να πούμε εμπειρίες μας!
Καλημερα αγορι, μόνο τηλεφωνικά κλείνω ραντεβού, αν κι εχω WhatsAppΌμορφα.
Και επειδή δε χρησιμοποιώ Viber, μήπως θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μέσω WhatsApp ή Telegram;
Καλημέρα Γυναίκαρααα,να κάνεις μακροβούτι εκεί ανάμεσα και νονστοπΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Ρατσίστρια..επειδη δεν ανεβαίνω Σαλονικα ε;Λες να μην θέλω ρε baby..πολλές υποχρεώσεις εδω, υπάρχει και η άλλη δουλειά μου πισω ..Όλα καλά δεν λέω αλλά ενα παραπονο μόνο έχουμε γιατί να είσαι τόσο ρατσίστριά ???????
Βαλε αναπνευστήρα και βούτα μωρο!!Καλημέρα Γυναίκαρααα,να κάνεις μακροβούτι εκεί ανάμεσα και νονστοπ
Είσαι μεγάλο τσακάλι......... Το έπιασες με την μια. Αλλά και εμείς ψυχή έχουμε!!!!!!!!Ρατσίστρια..επειδη δεν ανεβαίνω Σαλονικα ε;Λες να μην θέλω ρε baby..πολλές υποχρεώσεις εδω, υπάρχει και η άλλη δουλειά μου πισω ..
...αν ποτέ κανω τουρ,θα είστε οι πρώτοι που θα ερθω!!Είσαι μεγάλο τσακάλι......... Το έπιασες με την μια. Αλλά και εμείς ψυχή έχουμε!!!!!!!!