Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.643
...αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλι μ αυτο που είπες..το φέρνω στο μυαλό σαν εικόνα..!!Ανυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα.
...αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλι μ αυτο που είπες..το φέρνω στο μυαλό σαν εικόνα..!!Ανυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα.
Πωπω...Το παίζει το παίζει!!Λοιπον το βάζω εδώ ν ακούσετε ηχο ακριβώς το ίδιο βιντεακι!!
Νομίζω αν κάνετε λήψη,το παίζει..
Υπομονή, θα σου μάθω το 69 διαφορετικα....αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλι μ αυτο που είπες..το φέρνω στο μυαλό σαν εικόνα..!!
Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!Πωπω...Το παίζει το παίζει!!
Αχ βρε αδυναμία!!!!
Γι αυτό είσαι ξεχωριστή...και όχι μόνο!!!Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!
Άτακτος εισαι κι εσύ.. μ αρέσεις!!Ανυπομονώ . Είναι μέχρι σε κλειδώσω. Χάχα.
Πράγματι, είσαι αξιόλογη. Αντε να ξεκουραστείς. Καλό βράδυ.Σας προσέχω.. απο το 2021 που ειμαι εδω δεν άφησα ουτε μια μέρα που να μην μπω ,και να μην βάλω υλικό..συν τις όμορφες κουβέντες μας εδώ στο νημα!
Σ ευχαριστώ πολυ αγοράκι μου..καλο βραδυ!!Πράγματι, είσαι αξιόλογη. Αντε να ξεκουραστείς. Καλό βράδυ.
...εχω κσι ξεχωριστή παρεα ..όλους εσάς...Γι αυτό είσαι ξεχωριστή...και όχι μόνο!!!
Γεωτρηση κανονικά έκανε...εσυ έδινες πονο στο στομα μου...τι τσιμπουκι ήταν αυτό ε;!!μωρο θυμάσαι το τριο με τον μιγα κολητο μου .... που εγινε και πισοκολλητος σου ;! χαχαχα
ψωλαρα το παλουκαρι !!!! χαχαχα... επιβαλεται η επαναληψη να θυμηθουμε τα παλια γιατι μεγαλωνω και εχω αρχισει να ξεχναω !!! χαχαχαΓεωτρηση κανονικά έκανε...εσυ έδινες πονο στο στομα μου...τι τσιμπουκι ήταν αυτό ε;!!
Ρίξαμε όμως το γέλιο ετσι;!χαχαχαχαχα!!Κανόνισε..επανάληψη. αρχικά σε θέλω σολο όμως...
...ρε φάτσα μου ,συγκινήθηκα που σε είδα ξανά εδώ..ψωλαρα το παλουκαρι !!!! χαχαχα... επιβαλεται η επαναληψη να θυμηθουμε τα παλια γιατι μεγαλωνω και εχω αρχισει να ξεχναω !!! χαχαχα
Στις 2000 θα κάνεις ένα giveafuck away?...ευχαριστώ πολύ αγόρι
Αντί για kickbox δεν μας τρελάνεις στην πίπα...αχ αχ..μετα απο 6 ραντεβού γμτ και καυλωσα παλι μ αυτο που είπες..το φέρνω στο μυαλό σαν εικόνα..!!
Κατανοητό.Καλημερα αγορι, μόνο τηλεφωνικά κλείνω ραντεβού, αν κι εχω WhatsApp
Ασε να μαθουμε και κατι καινουριοΑντί για kickbox δεν μας τρελάνεις στην πίπα
Κατι θα κάνω εννοείται..Στις 2000 θα κάνεις ένα giveafuck away?
Εγω θεωρώ το τηλ άμεσο βρε ματάκια μου..ασε που θέλω ν ακουσω τον άλλον πριν βρεθώ. .Κατανοητό.
Αλλά μόνο μέσω τηλεφώνου μόνο να ξέρεις δημιουργεί κάποιες φορές πρόβλημα γιατί δεν είναι εύκολο για κάποιους να κάνουν τέτοια κανονισματα στο τηλέφωνο.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Επίσης να ρίξω και μια ιδέα.
Καμία Κύπρο έχεις ποτέ κατέβει;
Και άλλες κοπέλες το συνδυάζουν για διακοπές και δουλειά.
Πριν κανένα μήνα ήταν γνωστή μασατζου του φόρουμ εδώ κάτω.
..ξέρω να κάνω και μουσακά..να σας δείξω;!Ασε να μαθουμε και κατι καινουριο