Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.592
Καλημερούδια!
Ωραια, αναμένουμε.Κατι θα κάνω εννοείται..
Εγω δεν κανω μουσακά, βεβαια ειμαι mousakalagnos .Εγω θεωρώ το τηλ άμεσο βρε ματάκια μου..ασε που θέλω ν ακουσω τον άλλον πριν βρεθώ. .
Εξάλλου μετα διαγράφω τα πάντα, δεν κρατώ τπτ,αρχή μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..ξέρω να κάνω και μουσακά..να σας δείξω;!
Χαχαχαχαχα!!!!Δεν υπάρχεις ρε τρελοκομείο!!Εγω δεν κανω μουσακά, βεβαια ειμαι mousakalagnos .
3 με 4 φορες το χρονο αγοραζω ετοιμο ή στελνω το λινκ youtube στην κυρά και τον φτιάχνει.
Αστ αυτά, δε με τουμπαρεις ,LV δεν προκειται να σου παρω, εχω παρει ηδη 6,Χαχαχαχαχα!!!!Δεν υπάρχεις ρε τρελοκομείο!!
Αααα ωραία η 1 δικιά μου λευκό φόντο παρακαλώ!!!!!Αστ αυτά, δε με τουμπαρεις ,LV δεν προκειται να σου παρω, εχω παρει ηδη 6,
Θα παρω κανα δυο ακομα στο μελλον και τέλος, στην αλλη ζωη παλι.
Δεν πουλάωΑααα ωραία η 1 δικιά μου λευκό φόντο παρακαλώ!!!!!
Και μονο απ τη φωνη μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον αλλον, γενικως μιλαω .Εγω θεωρώ το τηλ άμεσο βρε ματάκια μου..ασε που θέλω ν ακουσω τον άλλον πριν βρεθώ. .
Εξάλλου μετα διαγράφω τα πάντα, δεν κρατώ τπτ,αρχή μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται..αν μιλήσεις λίγο καταλαβαίνεις πολλα!!Και μονο απ τη φωνη μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον αλλον, γενικως μιλαω .
Τα μηνυματα ειναι για να περναει η ωρα
Κατ αρχην καταλαβαινεις αν ο συνομιλητης ειναι απ την εκλεκτη ομάδα των ρομά, οποτε παιρνει προτεραιότητα άμεσαΕννοείται..αν μιλήσεις λίγο καταλαβαίνεις πολλα!!
Πραγματικά απορω με τις κυρίες που κλείνουν ραντεβού μέσω μηνυμάτων..τολμηρές θα έλεγα.. εγω δεν θα το έκανα ποτέ!Κατ αρχην καταλαβαινεις αν ο συνομιλητης ειναι απ την εκλεκτη ομάδα των ρομά, οποτε παιρνει προτεραιότητα άμεσα
Καλημέρα πανέμορφη!Καλημερούδια!
Καλημέρα αδυναμία μου ...Καλημέρα πανέμορφη!
...μαγκα μου, ειχε προτινει παρτουζα με 10 ατομα και βιντεοσκοπηση για να χαρουνε και οι "μακρινοι"! Τωρα τι τελικα θα κανει θα δουμεΣτις 2000 θα κάνεις ένα giveafuck away?
....και ισχύει, εγω ειμαι τολμηρή, δεν κολλάω σε τπτ..τ αγόρια μένει να δείξουν ποσο τολμηρα ειναι!!...μαγκα μου, ειχε προτινει παρτουζα με 10 ατομα και βιντεοσκοπηση για να χαρουνε και οι "μακρινοι"! Τωρα τι τελικα θα κανει θα δουμε
Παντως η @Sexyjoanna το'χει , για τους υπολοιπους δν ξερω! Βλεπω να γινεται πανηγυρι για την επιλογη κ την σειρα προτεραιοτητας
Δηλαδή λες ότι όλες οι εσκορτ της Κύπρου από διάφορες χώρες που κλείνουν όλα τα ραντεβού μέσω WhatsApp δεν είναι επαγγελματίες;Πραγματικά απορω με τις κυρίες που κλείνουν ραντεβού μέσω μηνυμάτων..τολμηρές θα έλεγα.. εγω δεν θα το έκανα ποτέ!
Υγ.Δεν ισχύει το μισάωρο πλέον αρα μην με ρωτάτε,1 ωρα 80€ προσφέρω.
Δεν κρίνω καμία κυρία το πώς δουλεύει..ειπα τολμηρές, οχι μη επαγγελματίες..!Δηλαδή λες ότι όλες οι εσκορτ της Κύπρου από διάφορες χώρες που κλείνουν όλα τα ραντεβού μέσω WhatsApp δεν είναι επαγγελματίες;
Δεν είναι θέμα τόλμης, θέμα ευκολίας του πελάτη είναι.
Σκέψου το. Μπορώ να σου στείλω μήνυμα είτε είμαι στη δουλειά, είτε είμαι με τη γυναίκα δίπλα.
Να πάρω τηλέφωνο και να συζητήσω περί ραντεβού είναι ίσως μια ευκαιρία την ημέρα μακριά από αδιάκριτα αυτιά.
Δε μας εχεις για τολμηρους;....και ισχύει, εγω ειμαι τολμηρή, δεν κολλάω σε τπτ..τ αγόρια μένει να δείξουν ποσο τολμηρα ειναι!!
Άσχετο, που σαι ρε καυλιαρη μου εσυ,ολα καλα;!!
Πώς μετράμε την τόλμη;;; Θα βάλουμε την τσουτσού μας δίπλα στου @Odin_ και θα υπάρχει και βίντεο;;;;....και ισχύει, εγω ειμαι τολμηρή, δεν κολλάω σε τπτ..τ αγόρια μένει να δείξουν ποσο τολμηρα ειναι!!
Άσχετο, που σαι ρε καυλιαρη μου εσυ,ολα καλα;!!
Εγω αγαπώ ολα τα φιδια..απο δενδρογαλια μέχρι πύθωνα..Πώς μετράμε την τόλμη;;; Θα βάλουμε την τσουτσού μας δίπλα στου @Odin_ και θα υπάρχει και βίντεο;;;;
Τρελαθήκατε ρε;;;;;