Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Ακούω κάτι μουγκριτα από έναν τράγο, εσύ είσαι στα 4 πάλι;;;Μωρη κουφαλα, πας να τη βγαλεις μισο μισο με εικοσαρικακι, σε καταλαβα εγω
Ακούω κάτι μουγκριτα από έναν τράγο, εσύ είσαι στα 4 πάλι;;;Μωρη κουφαλα, πας να τη βγαλεις μισο μισο με εικοσαρικακι, σε καταλαβα εγω
Λακισες;;;....και εγώ κάτι κατάλαβα και λακισα ?
Πως τα λες, πως τα λες κωστακη, ο ερωτας σε εκανε σπιρτοζο και σου εφερε εμπνευση.Για τα προς το ζειν. Για να περνάς καλά ταυρους και τραγους έχεις!!!
Δεν έχει ταύρος η Αθήνα, γίδια όμως μπόλικα ???Θα παρατησω τα γιδια στο Κωριο και θα ερθω στην πρωτευουσα να γινω ντελιβερας
?Λακισες;;;
Πανω που πας να στρωσεις δινεις μια κλωτσα και χυνεις την καρδαρα με το γαλα. Οχι τιποτα, την χρεωνω και 1,2€ το λιτρο.Ακούω κάτι μουγκριτα από έναν τράγο, εσύ είσαι στα 4 πάλι;;;
γυμνή με ένα τσιμπούκι στο στόμα
?Πως τα λες, πως τα λες κωστακη, ο ερωτας σε εκανε σπιρτοζο και σου εφερε εμπνευση.
Είδες με αυτά και με αυτά την έριξα την Τζοανα, να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ σε τραγους που στο παίζουν δύσκολοι!!!Πως τα λες, πως τα λες κωστακη, ο ερωτας σε εκανε σπιρτοζο και σου εφερε εμπνευση.
Σιγά μην άλλαζες γνώμη ????γυμνή με ένα τσιμπούκι στο στόμα
Ρε, εχεις παει σιγουρα απο καμια φορα στην Αθηνα;Δεν έχει ταύρος η Αθήνα, γίδια όμως μπόλικα ???
Έπεσα στον έρωτα σου ????Είδες με αυτά και με αυτά την έριξα την Τζοανα, να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ σε τραγους που στο παίζουν δύσκολοι!!!
μια χαρά θα σου πήγαινε η άρπα μωρό!Σιγά μην άλλαζες γνώμη ????
Όλοι είναι παιδαραδες,από την Σαλονικα, θα σε βάλουν κάτω και θα δεις πως γαμαει ο βορράς!!!Άμα είναι νόστιμοι να τους εξυπηρετήσω..? πάω Τώρα, φιλάκια
Σκονταψες τουλαχιστον σε κατι ή ουτε καν;Έπεσα στον έρωτα σου ????
Βρίσκεις...? σαν αγγελούδι θα ήμουν.. εμια χαρά θα σου πήγαινε η άρπα μωρό!
Δυστυχώς μένω στην πρωτεύουσα, στα βόρεια βέβαια αλλά στην πρωτεύουσα!!!
Κουραγιο.Δυστυχώς μένω στην πρωτεύουσα, στα βόρεια βέβαια αλλά στην πρωτεύουσα!!!
και με ανάλογο ελαφρύ ντύσιμοΒρίσκεις...? σαν αγγελούδι θα ήμουν.. ε
Συνήθως ξεβρακωτη κυκλοφορώ αρα κομπλέκαι με ανάλογο ελαφρύ ντύσιμο