Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.643
Ανεξίτηλο..
Αφηνει σημαδι το κραγιον; Απλη απορια…
Αφηνει σημαδι το κραγιον; Απλη απορια…
Αφού την βρίσκει με τους ταύρος.......το γράφω ήδη.. τελικά μόνο το κωλαρακι μου κοιτάς κατά τ σλλα χ@σμενη ???
Τυχερός ήταν ο μπαγάσας!!!Νομίζω ότι πήρε κωλαράκι.. ? έτσι σα να διάβασα
Ήρθε η ώρα να φεύγεις,άλλωστε σε φωνάζουν τα γίδια!!!
Το σώμα λίγο πιο πάνω, δεν φαίνεται καλά το βυζι!!!Άλλη μια και φεύγω Φιλάκια !!
Ταύρο είδες;;;Ω ΝΑ ΣΟΥ
Καλό καλό, και χιουμορακι!!!?
Ναι και παίζω κλαρίνο ?
Σου κρατάω μούτρα θα πάω μ ένα τεκνό,μπήκες χωρίς Καλημέρα να πεις στο φως σου το λουλούδι σου το θησαυρό σου (εγώ όλα αυτά φυσικά)Το σώμα λίγο πιο πάνω, δεν φαίνεται καλά το βυζι!!!
Άργησα αλλά ήρθα.Εδώ που τα λέμε δε φάνηκε θα έχει δουλειά το αγόρι μου ?
Σε αγάπησα πάλι.. πόσα έβγαλες σήμερα να δω για πόσο θα σ αγαπάω...Άργησα αλλά ήρθα.
Άλλωστε για σένα σκιζομαι όλη τη μέρα στη δουλειά, να μην σου ληψει τίποτα!!!
Κάνεις αλλά να μην ξεχνάμε τα παλιές μας 《αγάπες 》Με νεύρα μπήκες Κωστάκη μου,Ποιος σε νευριασε?
Μην ακούσω παράπονα από το τεκνό...Σου κρατάω μούτρα θα πάω μ ένα τεκνό,μπήκες χωρίς Καλημέρα να πεις στο φως σου το λουλούδι σου το θησαυρό σου (εγώ όλα αυτά φυσικά)
Ωχ, να τα να τα, κωστακη, εγω που ειμαι φιλος καρδιακος φιλος πραγματικος και θελω το καλο σου λεω να την παρατησεις και να φυγεις, τα λεφτα θελει να σου φαει….Σε αγάπησα πάλι.. πόσα έβγαλες σήμερα να δω για πόσο θα σ αγαπάω...
Αρκετά!!!Σε αγάπησα πάλι.. πόσα έβγαλες σήμερα να δω για πόσο θα σ αγαπάω...
μετεωρολογικο δελτιο ειναι τα αισθηματα σου ...?Σε αγάπησα πάλι.. πόσα έβγαλες σήμερα να δω για πόσο θα σ αγαπάω...
Μην σε νοιάζει έχω λεφτά για να σου αγοράσω και άλλους ταύρους!!!Ωχ, να τα να τα, κωστακη, εγω που ειμαι φιλος καρδιακος φιλος πραγματικος και θελω το καλο σου λεω να την παρατησεις και να φυγεις, τα λεφτα θελει να σου φαει….
Εντελώς ????μετεωρολογικο δελτιο ειναι τα αισθηματα σου ...?
Άμα δε φάω του άντρα ποιανού θα φάω καλέ του ξένου ?!Μην σε νοιάζει έχω λεφτά για να σου αγοράσω και άλλους ταύρους!!!
Να μη ξέρω τι να τον κάνω ?μπατιρη θα τον πάρω? ??μετεωρολογικο δελτιο ειναι τα αισθηματα σου ...?
αλλοι μα το θεο και αλλοι μα το ευρω ...Να μη ξέρω τι να τον κάνω μπατιρη ??
Σα να βλέπω κολλητιλικια με μπαρόκ, αν είναι να σας πάρω και τους δύο ..?Μην σε νοιάζει έχω λεφτά για να σου αγοράσω και άλλους ταύρους!!!
Σωστή σε βρίσκω.Εντελώς ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα δε φάω του άντρα ποιανού θα φάω καλέ του ξένου ?!
Όχι βέβαια, απλώς θα του πάρω νέους ταύρος για να μας αφήσει ήσυχους!!!Σα να βλέπω κολλητιλικια με μπαρόκ, αν είναι να σας πάρω και τους δύο ..?