Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.288
Να τα βρείτε σα 2 καλά αγόρια μεταξύ σας,να μπω και εγώ στη μέση να περάσουμε όμορφα!!!Όχι βέβαια, απλώς θα του πάρω νέους ταύρος για να μας αφήσει ήσυχους!!!
Να τα βρείτε σα 2 καλά αγόρια μεταξύ σας,να μπω και εγώ στη μέση να περάσουμε όμορφα!!!Όχι βέβαια, απλώς θα του πάρω νέους ταύρος για να μας αφήσει ήσυχους!!!
Τώρα σώθηκες ,κσλα που μου το είπες να τη κάνω γι αλλού ????Σωστή σε βρίσκω.
Άλλωστε τι δικά μου τι δικά σου.
Τώρα έχω εγώ, αύριο δεν έχω και θα με ζεις εσύ!!!
Να τα βρείτε σα 2 καλά αγόρια μεταξύ σας,να μπω και εγώ στη μέση να περάσουμε όμορφα!!!
Τι με εγκαταλείπεις;;;Τώρα σώθηκες ,κσλα που μου το είπες να τη κάνω γι αλλού ????
Άμα είναι να μας ζήσω εγώ.. ???Όχι βέβαια, παρτουζα θα κάνουνε μόνο με κάποιον φίλο μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι με εγκαταλείπεις;;;
Τους αγαπάς πολύ τους φίλους σου μπράβο πάντα τετοια!Όχι βέβαια, παρτουζα θα κάνουνε μόνο με κάποιον φίλο μου...
Τι με εγκαταλείπεις;;;
Θα βάλω δικηγόρο να μου δίνεις διατροφή ???Άμα είναι να μας ζήσω εγώ.. ???
Το έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι καλός φίλος, γίνομαι χαλί να με πατήσουν,μέχρι και εσένα μοιράζομαι!!!Τους αγαπάς πολύ τους φίλους σου μπράβο πάντα τετοια!
Άμα είναι νόστιμοι να τους εξυπηρετήσω..? πάω Τώρα, φιλάκιαΘα βάλω δικηγόρο να μου δίνεις διατροφή ???
Το έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι καλός φίλος, γίνομαι χαλί να με πατήσουν,μέχρι και εσένα μοιράζομαι!!!
Φιλάκια πολλά ματιά μου και να προσέχεις άμα βγεις έξω,γίνεται κακός χαμός!!!Άμα είναι νόστιμοι να τους εξυπηρετήσω..? πάω Τώρα, φιλάκια
Πάω να συντήρησω το κορμί μου,γυμναστική, να σου είμαι ομορφη ? .Φιλάκια πολλά ματιά μου και να προσέχεις άμα βγεις έξω,γίνεται κακός χαμός!!!
Κατσικια και προβατα εχω ρε συ κωστακηΜην σε νοιάζει έχω λεφτά για να σου αγοράσω και άλλους ταύρους!!!
Μωρη κουφαλα, πας να τη βγαλεις μισο μισο με εικοσαρικακι, σε καταλαβα εγωΘα βάλω δικηγόρο να μου δίνεις διατροφή ???
Το έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι καλός φίλος, γίνομαι χαλί να με πατήσουν,μέχρι και εσένα μοιράζομαι!!!
....και εγώ κάτι κατάλαβα και λακισα ?Μωρη κουφαλα, πας να τη βγαλεις μισο μισο με εικοσαρικακι, σε καταλαβα εγω
Πιπώσει ήθελες να γραψεις;;; χαχαχα ❤❤❤Σε μένα θα πεινάσεις έχω χρυσώσει τα ντελιβερι
???????Πιπώσει ήθελες να γραψεις;;; χαχαχα ❤❤❤
Κανει και τετχοια;;;;;; Ω μοντιεΠιπώσει ήθελες να γραψεις;;; χαχαχα ❤❤❤
Θα παρατησω τα γιδια στο Κωριο και θα ερθω στην πρωτευουσα να γινω ντελιβερας???????
Θα παρατησω τα γιδια στο Κωριο και θα ερθω στην πρωτευουσα να γινω ντελιβερας
Καλώς το Τάσο μας!!!
μόνο φιλέτα αγαπητέ, τσιπούρες σε άλλους που τις ψήνουν και απο τις 2 μεριές!Βάζει μερικες κριτικές στον καταψύκτη να βρίσκονται.
Και οταν βαριεται να παει s market ξεπαγώνει μία.
Το ιδιο κανει και με τις τσιπούρες
γυμνή με ένα τσιμπούκι στο στόμαΕμ εσυ στα πνευστά θα σουν στην ορχήστρα, οχι στα εγχορδα, δε θα σε φανταζομασταν ποτε να παιζεις άρπα
Για τα προς το ζειν. Για να περνάς καλά ταυρους και τραγους έχεις!!!Κατσικια και προβατα εχω ρε συ κωστακη