kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.093
- Πόντοι
- 6.256
Σιγα μωρέ, λες και πήρε την Πόλη,Τυχερός ήταν ο μπαγάσας!!!
Μήπως θα αναστηθει και ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς?
Σιγα μωρέ, λες και πήρε την Πόλη,Τυχερός ήταν ο μπαγάσας!!!
ποτε εγινε αυτο?Αφού είμαι κλώνος σας, τι σημασία έχει;
Ειμσι τσαουσα δεν υπακούω..θα τιμωρήθω ???εσεις κυρια μου οαν μιλανε τα μεγαλα αγορια μονο θα υπακουτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα υπακοη
πολυ αυστηραΕιμσι τσαουσα δεν υπακούω..θα τιμωρήθω ???
Δε κατάλαβα λίγη του πέφτω του Κωστάκη?εσύ δε μας τσ λες καλά ...μου μπαίνεις τελευταία ?Σιγα μωρέ, λες και πήρε την Πόλη,
Μήπως θα αναστηθει και ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς?
Ολος ο καλος κοσμος στο νημα της joΒλέπω μαζευτήκαμε..έχασα λίγα επεισόδια λόγω προπονήσης σλλα ήρθα..
Αίθουσα VIPΟλος ο καλος κοσμος στο νημα της jo
ε όπου μπορεί ο καθένας...Δε κατάλαβα λίγη του πέφτω του Κωστάκη?εσύ δε μας τσ λες καλά ...μου μπαίνεις τελευταία ?
ποτε εγινε αυτο?
Πήγα λαϊκή στο είπα,?κάτι μου ζήτησες..?το πρωί..Ολος ο καλος κοσμος στο νημα της jo
Εγω jo μου ειμαι απλος παρατηρητής, κατι σαν ειρηνευτικη δύναμη - κυανόκρανος, frontex.Δε κατάλαβα λίγη του πέφτω του Κωστάκη?εσύ δε μας τσ λες καλά ...μου μπαίνεις τελευταία ?
Δε κοντυνα ακόμη να ξέρεις. Παραμένω στο ύψος μου.. ?Εγω jo μου ειμαι απλος παρατηρητής, κατι σαν ειρηνευτικη δύναμη - κυανόκρανος, frontex.
Πήγα λαϊκή στο είπα,?κάτι μου ζήτησες..?
Εσύ ξέρεις καλά τι κάνεις και σε παραδέχομαι..σέβομαι τους καλούς παίχτες..Εγω jo μου ειμαι απλος παρατηρητής, κατι σαν ειρηνευτικη δύναμη - κυανόκρανος, frontex.
Φυρίκια Πηλίου;
Κανείς δεν ειναι τέλειος,Δε κοντυνα ακόμη να ξέρεις. Παραμένω στο ύψος μου.. ?
Το (στα νιατα της) ηταν η κρισιμη επισημανση. Προς στιγμη φοβηθηκα πως μας απαξιωσες.Μισό...
Στα μέλη του Bou απευθύνεται, που ως γνωστόν πηδάνε από Κουλιανού (στα νιάτα της) και πάνω.
? νομίζω σέλινο η μαϊντανό ζήτησε