Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Τουρλωσε το, μωράκι!!!
Χαχαχαχαχα, ειπα ν αλλάξω πόζα, ολο τουρλωμενο τον εχω!!!Τουρλωσε το, μωράκι!!!
Ναι άλλη χάρη έχει το γατάκι σου όμως!!Χαχαχαχαχα, ειπα ν αλλάξω πόζα, ολο τουρλωμενο τον εχω!!!
Κωλοτεροριτα
Μωράκι μου όμορφοΚαλημέρα κι από μένα...!
Αχ εσυ ... μωρό μου...Μωράκι μου όμορφο
Αlice Cooper-"Bed of nails"!Σφυροκόπημα
ΛΑΤΡΕΥΩ Alice Cooper!!Αlice Cooper-"Bed of nails"!
Κι εγω,ΛΑΤΡΕΥΩ Alice Cooper!!
Να με πάρεις όμως αρκετά νωρίτερα αγορι οκ;;Φιλιά!Οκ κοριτσάρα οταν μπορέσω θά σέ πάρω τηλ νά τά πούμε ευχαριστώ
Ωωωωω τι γλυκό..!!Τότε πρέπει να βάλω τα δυνατά μου να περάσεις όμορφα!θα κανω ταξιδι μοναχα για παρτυ σου ρε Τζο,που λεει και ενα τραγουδι...εισαι μοναδικη...
Αλλο τι προτίμηση έχουμε(black metal εγω ), αλλο αν κάποιοι έγραψαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι (βλεπε Μητροπανος) κ σεβόμαστε babyΚι εγω,
αλλα μ αρεσει στα κρυφα κι ο Μητροπάνος
Ήσουν εκείνο το ξανθό με το δικτυωτό καλσόν στην κερκίδα κοντά μου στην συναυλία του το καλοκαίρι μαζί με Σκορπιονς;ΛΑΤΡΕΥΩ Alice Cooper!!
Και Τζίμη Πανούση στον οποίο ανήκει ο στίχος που ανέφερε ο @kontolagnos.Αλλο τι προτίμηση έχουμε(black metal εγω ), αλλο αν κάποιοι έγραψαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι (βλεπε Μητροπανος) κ σεβόμαστε baby
..αν ήταν 20 αρα το ξανθό,εγω ήμουνΉσουν εκείνο το ξανθό με το δικτυωτό καλσόν στην κερκίδα κοντά μου στην συναυλία του το καλοκαίρι μαζί με Σκορπιονς;
Κάπου εκεί ήταν...!..αν ήταν 20 αρα το ξανθό,εγω ήμουν