Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.436
Καλημέρα γλυκε μου...!!!!
Νομίζω τα λέει όλα!!!!
Καλημέρα γλυκε μου...!!!!
Νομίζω τα λέει όλα!!!!
Σα να βρίσκεσαι στην σκιά της θεάς Αφροδίτης !!!!!
Νομίζω τα λέει όλα!!!!
Ααααα τετοια μου γραφεις,και με λιώνεις!!!Σα να βρίσκεσαι στην σκιά της θεάς Αφροδίτης !!!!!
Καλα το παςΑφου μου σκίσανε το κόκκινο...το αναπλήρωσα με νεο εσώρουχο...
και πόζα θα βγάλουμε και τα υγρά σου θα ρουφηξω μέχρι σταγόνα........ελα να βγάλουμε ποζα!
Οκ κοριτσάρα οταν μπορέσω θά σέ πάρω τηλ νά τά πούμε ευχαριστώΑν υπάρχει καλη διάθεση κι από τις 2 πλευρές, ναι κανω..
Τέτοια τιμωρία θέλουμε και ας είναι μια ολόκληρη ώρα… Δεν θα διαμαρτυρηθούμε…....τον τιμώρησα,μ εγλυφε 15λ σχεδόν …
Α εσυ....Τέτοια τιμωρία θέλουμε και ας είναι μια ολόκληρη ώρα… Δεν θα διαμαρτυρηθούμε…
και πόζα θα βγάλουμε και τα υγρά σου θα ρουφηξω μέχρι σταγόνα.....
Εμ,είδες;;;Τα έμαθα τα κόλπα!Καλα το πας
Αχ ετοιμάσου...κι ελα!!και πόζα θα βγάλουμε και τα υγρά σου θα ρουφηξω μέχρι σταγόνα.....
Sexy bitch ( με την καλή την έννοια) η γυναίκα μου!!!Καλημέρα κι από μένα...!
Α ,δεν πειράζει, ωρες ωρες γίνομαι και κακια (σκύλα )και μ αρέσει!χαχαχαχα!Sexy bitch ( με την καλή την έννοια) η γυναίκα μου!!!
Με ανέβασες αρκετά τώρα!!!Α ,δεν πειράζει, ωρες ωρες γίνομαι και κακια (σκύλα )και μ αρέσει!χαχαχαχα!
Γειά σου έρωτα μου...
α πα παΚαλημέρα κι από μένα...!
Τα λόγια είναι περιττά η καλύτερη με διαφορά
Ωωωωω ευχαριστώ πολυ!!!Τα λόγια είναι περιττά η καλύτερη με διαφορά
Αχ κάτι θα κάνω ,αδυναμία σου έχω..Με ανέβασες αρκετά τώρα!!!
Για να με ανεβάσεις κιαλλο η επόμενη φωτογραφία να είναι με τα βυζάκια σου φάτσα φορά!!!
θα κανω ταξιδι μοναχα για παρτυ σου ρε Τζο,που λεει και ενα τραγουδι...εισαι μοναδικη...Αφου μου σκίσανε το κόκκινο...το αναπλήρωσα με νεο εσώρουχο...