Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.493
Αφου μου σκίσανε το κόκκινο...το αναπλήρωσα με νεο εσώρουχο...
Τυχεροί όλοι οι κύριοι,γιατι οταν αποφασίσω να κανω ραντεβού, παω με τρελές καύλες..!Μας καυλωσες παλί ....
Τυχερος ο κύριος!!!
Θα τα πουμε συντομα Τζο μου...Τυχεροί όλοι οι κύριοι,γιατι οταν αποφασίσω να κανω ραντεβού, παω με τρελές καύλες..!
Δεν ρωτώ ποτέ ποιος ειναι,υπαρχει το δικαίωμα της εχεμύθειας, κάποιοι κύριοι μου λένε μόνοι τους, η αφήνουν μήνυμα εδώ για ραντεβού και τυγχάνει να γνωρίζω.Θα τα πουμε συντομα Τζο μου...
Τωρα που ξερεις και τις προτιμησεις μου θα σου πω ποιος ειμαι οταν σε παρω για να με προσεξεις οπως θελω...
Οχι οτι δεν προσεχεις τους παντες απ οτι διαβάζω...
οι ρογιτσες σου είναι για τρελό παιχνίδι.....Αφου μου σκίσανε το κόκκινο...το αναπλήρωσα με νεο εσώρουχο...
...αν κάποιος δεν μου πάρει ΚΑΙ κωλαρακι, παίζει να κάνω μούτρα...πλήρες το πακέτο....
Δειξε κωλαρα να παμε για υπνο...αν κάποιος δεν μου πάρει ΚΑΙ κωλαρακι, παίζει να κάνω μούτρα...
απολύτως δεκτή η επιθυμία σας κυρία μου!!!...αν κάποιος δεν μου πάρει ΚΑΙ κωλαρακι, παίζει να κάνω μούτρα...
Περιμένω έναν κύριο και θα βάλω μετα μωρο!Δειξε κωλαρα να παμε για υπνο
....του τρέχουν όταν βλεπει μουνάκι γνωστό χαχαχαχα
Το αγόρι που ειδα νωρίτερα, ήταν τόσο άτακτο, που μου έσκισε το κόκκινο κορμάκι.. χαλάλι του όμως...
Προλαβα όμως κι έβγαλα βιντεάκι πριν το σκίσει...
πολύ ωραία πόζα,αλλά ακόμα καλύτερα ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και να σου παίζουν και το μουνακι......Κωλαρακι ζητήσατε Κωλαρακι βαζω..και με παρέα..
Καληνύχτα αγορια μου!
....τον τιμώρησα,μ εγλυφε 15λ σχεδόν ..Όχι ρε τον αλήτη!! Δώσε όνομα και διευθυνση να τιμωρηθεί παραδειγματικά!!
...ελα να βγάλουμε ποζα!πολύ ωραία πόζα,αλλά ακόμα καλύτερα ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και να σου παίζουν και το μουνακι......
Μωρό μου, αυτό δεν είναι τιμωρία... ΕΥΛΟΓΙΑ είναι!....τον τιμώρησα,μ εγλυφε 15λ σχεδόν ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα καύλα!!!Καλημέρα κι από μένα...!
Καλημέρα αγόρι!!Καλημέρα καύλα!!!
Το ξέρω καυλιαρη μου χεχεχε!!!Μωρό μου, αυτό δεν είναι τιμωρία... ΕΥΛΟΓΙΑ είναι!