Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.524
Καλημέρα ομορφε σύζυγε!!!Β Υ Ζ Α Ρ Α Μ Ο Υ
Καλημέρα ομορφε σύζυγε!!!Β Υ Ζ Α Ρ Α Μ Ο Υ
Μην του μιλάς, δεν θέλει να κάνουμε τρίο!!!Καλημέρα κουκλί μου!
Αγαλμάτινο κορμί αρχαιοελληνικής παλλακίδας !!!!!!
Τι κάνεις γυναικάρα μου,πως είσαι;;;Καλημέρα ομορφε σύζυγε!!!
Που θα πάει θα τον ψήσω...αλλα μην μου αγχώνεσαι, εχω αγόρια πρόθυμα κι άλλα χαχχαχαχα!!Μην του μιλάς, δεν θέλει να κάνουμε τρίο!!!
Μια χαρά μωρο μου,εσυ;Τι κάνεις γυναικάρα μου,πως είσαι;;;
Καλημέρα αγορι κι ευχαριστώ πολύ!!Αγαλμάτινο κορμί αρχαιοελληνικής παλλακίδας !!!!!!
Δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να βρεθούμε με τον ντεμεκ Μακεδονα, @erethis72 για σένα λέμε!!!Που θα πάει θα τον ψήσω...αλλα μην μου αγχώνεσαι, εχω αγόρια πρόθυμα κι άλλα χαχχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά είμαι από υγεία, απλώς έχω τρέξιμο με την δουλειά!!!Μια χαρά μωρο μου,εσυ;
Κι εγω φουλ δουλειά αγαπη, εχουν πολλες καυλες τ αγόρια μου !!Υγεία να έχουμε πάνω απ ολα!Δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να βρεθούμε με τον ντεμεκ Μακεδονα, @erethis72 για σένα λέμε!!!
Καλά είμαι από υγεία, απλώς έχω τρέξιμο με την δουλειά!!!
Παντα είμαι ευγενική με τους ευγενικούς άνδρες ματια μου..Καλημέρα όμορφη και ευγενική κοπέλα
για γλύψιμο σπατουλαριστοΜια φωτο ακόμη(πονηρή)για τ αγόρια μου και πάω για δουλίτσα..
Διαθέσιμο οποτε θέλετε κύριε μου..για γλύψιμο σπατουλαριστο
...αυτη, αν δν ειχε το "αυτοκολλητο", παιζει να ειναι κ η καλυτερη φωτογραφια σου!!!!Καλημερουδια!
δεν εχω ακουσει σοφοτερη φραση!Στην επαγγελματική μου ζωή ,ειμαι σοβαρή και πειθαρχημενη αγόρια, στο σεξ όμως θέλω να νιώθω "πουτανιτσα,"αρα σας θέλω αχόρταγους μαζί μου!!!
Αν σου επαιρνε το κωλαρακι ετσι θα αντεχες;Να βάλω μια τσοντα ,αφου σας "μάλωσα" πριν,τι να κάνω,εχω τύψεις μετά
(Ο τύπος γ@μουσε σαν κομπρεσέρ !!)
. .εννοείται ότι με παίρνουν με τοση ένταση κάποιοι ,κι εννοείται ότι γουστάρω!!Αν σου επαιρνε το κωλαρακι ετσι θα αντεχες;
....εμ που να ήξερα τότε οτι υπάρχει κι άλλη λύση περαν αυτοκόλλητο χχαχαχαχα!...αυτη, αν δν ειχε το "αυτοκολλητο", παιζει να ειναι κ η καλυτερη φωτογραφια σου!!!!
Όπως τα λες... Αυτό φαίνεται κάθε στιγμήΕιναι το πάθος μου το σεξ, από 17χρ που δοκίμασα πρώτη φορά...αγαπώ πολύ την πουτσ@ και τους άνδρες,εννοείται, αλληλένδετα είναι αυτά!
σύντομα........Διαθέσιμο οποτε θέλετε κύριε μου..