Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.664
...οσο οσο..ξέρεις, για την νοστιμιά..γιατί αν ξεφύγει κάποιος , δεν μπορώ να εγγυηθώ τπτ..εχω και βαρύ χέρι χαχαχαχαχαχαχα!!!γουστάρεις και μπατσακια καυλιτσα???
...οσο οσο..ξέρεις, για την νοστιμιά..γιατί αν ξεφύγει κάποιος , δεν μπορώ να εγγυηθώ τπτ..εχω και βαρύ χέρι χαχαχαχαχαχαχα!!!γουστάρεις και μπατσακια καυλιτσα???
Ε φυσικά δεν εννοώ στο όριο του ξυλοδαρμού.....ήμαρτον!!...οσο οσο..ξέρεις, για την νοστιμιά..γιατί αν ξεφύγει κάποιος , δεν μπορώ να εγγυηθώ τπτ..εχω και βαρύ χέρι χαχαχαχαχαχαχα!!!
.. ναι ρε συ,χαβαλέ κάνω..ολα μεσα στο παιχνίδι της καυλας εξάλλου δεν είναιΕ φυσικά δεν εννοώ στο όριο του ξυλοδαρμού.....ήμαρτον!!
Καλη απόλαυση......Παω τωρα αγοράκια μου όμορφα!!
Μα και εμείς αύτο θέλουμε, να σου δώσουμε να φας!!!Αγοράκια μου πριν λίγο τελείωσα τα πρώτα 2 ραντεβού, δώστε μου λιγο χρόνο να φάω και μετα στην διάθεση σας παλι!
Εγω πάντως δε μαγειρεψα σήμεριςΜα και εμείς αύτο θέλουμε, να σου δώσουμε να φας!!!
ΠαταροςΚαλημέρα!
Φαντάζομαι..τι !Μα και εμείς αύτο θέλουμε, να σου δώσουμε να φας!!!
Παταρος
Ντελιβερι..όπως κι εγώ ..Εγω πάντως δε μαγειρεψα σήμερις
Ξέρεις κανα καλό με Λουκάνικα με μαγιονέζα και μουστάρδαΝτελιβερι..όπως κι εγώ ..
"Βρώμικο " σε καντίνα στην Πειραιώς ξέρω μ ωραια λουκάνικαΞέρεις κανα καλό με Λουκάνικα με μαγιονέζα και μουστάρδα
σε περιμένω 0400 στην πλατεία Μαβίλης για ποτό και λουκάνικα"Βρώμικο " σε καντίνα στην Πειραιώς ξέρω μ ωραια λουκάνικα
...οκ το καλύτερο βρώμικο ever..λατρεύω πλατεία ..στο παγκακι απέναντί απο την καντίνα ,εχω λυσει ψυχολογικά κολλητης μεχρι 5 τα ξημερώματα...ιστορικά ξενύχτια!!σε περιμένω 0400 στην πλατεία Μαβίλης για ποτό και λουκάνικα
Για λουκάνικα όχι κοτομπουκές και σουβλάκια είπαμε 04 00 περιμένω...οκ το καλύτερο βρώμικο ever..λατρεύω πλατεία ..στο παγκακι απέναντί απο την καντίνα ,εχω λυσει ψυχολογικά κολλητης μεχρι 5 τα ξημερώματα...
Οπου να ναι θα μας πεις οτι πηγαινες και στο Μπαλτάζαρ...οκ το καλύτερο βρώμικο ever..λατρεύω πλατεία ..στο παγκακι απέναντί απο την καντίνα ,εχω λυσει ψυχολογικά κολλητης μεχρι 5 τα ξημερώματα...ιστορικά ξενύχτια!!
Αμε χαχαχαχαχα!!Οπου να ναι θα μας πεις οτι πηγαινες και στο Μπαλτάζαρ
τι ειναι αυτο βρε τζο,καρασεξυ εισαιΚαλημέρα!
Ευχαριστώ γλυκε μου...!!!τι ειναι αυτο βρε τζο,καρασεξυ εισαι
Σε ευχαριστώΝα βάλω μια τσοντα ,αφου σας "μάλωσα" πριν,τι να κάνω,εχω τύψεις μετά
(Ο τύπος γ@μουσε σαν κομπρεσέρ !!)