Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.652
Γειά σου μωρό!!!Κουκλί!!
Γειά σου μωρό!!!Κουκλί!!
Γειά σου μωρό!!!
Αλλοίμονο, ποιος να κράξει, μπορεί να μην ήταν το στυλ που θέλατε στην πιπα(..εισαστε στο ένα άπειρο ελαχιστο ποσοστό που δεν αρέσει ίσως,λογικα τα 800 άτομα που έχουν καταθέσει τα καλύτερα για πιπα μου, κάνουν λάθος..)Να καταθέσω την εμπειρία μου. Εξαιρετικό τυπάκι η Κυρία. Αντοχές πεντακάθαρη φοβερός κώλος σφιχτό μουνάκι. Ευχαριστήθηκα αγνό ωμό γαμήσι. Το hotel τραγικό αλλά οκ. Εκεί που έχω μια ένσταση για τουςσαγαπητούς συναδέλφους είναι η πίπα.
3 στα 10 από μένα.
Κράξτε ελεύθερα. Είναι η άποψη μου.
Σίγουρα..εγω να δεις πόσους τρόπους εχω για να βγάλουμε τα μάτια μας χεχεχεχε!!Καλά αν είναι να βγάλουμε τα μάτια μας ξέρω καλύτερους τρόπους!!
Και είμαι σίγουρος και εσύ
Σωστή επαγγελματίας έτσι!Σίγουρα..εγω να δεις πόσους τρόπους εχω για να βγάλουμε τα μάτια μας χεχεχεχε!!
Θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι ματια μου...!!Σωστή επαγγελματίας έτσι!
Ναι φαίνεται αγάπηΘεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι ματια μου...!!
Ναι φαίνεται αγάπη
Ωμό γαμησι ??? Μήπως εννοείς " ένα ξερό γαμησι " ???Να καταθέσω την εμπειρία μου. Εξαιρετικό τυπάκι η Κυρία. Αντοχές πεντακάθαρη φοβερός κώλος σφιχτό μουνάκι. Ευχαριστήθηκα αγνό ωμό γαμήσι. Το hotel τραγικό αλλά οκ. Εκεί που έχω μια ένσταση για τουςσαγαπητούς συναδέλφους είναι η πίπα.
3 στα 10 από μένα.
Κράξτε ελεύθερα. Είναι η άποψη μου.
Δωσε μου ,+/- 3days για να βρω μαύρο.Να μου πάρεις δωρο,24 Απρίλη εχω γενέθλια
Σπάνια τα μαυρα...!!Δωσε μου ,+/- 3days για να βρω μαύρο.
....κοιτάξτε.. όντος περίεργο ..1 κριτική με πιπα μου να μην αρεσε και...800+ θετικές απο διαφορετικά άτομα άγνωστα μεταξύ τους κ σε μένα, αλλά οκ..άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!Οπτικοποιημενη απαντηση σε ενα προηγουμενο σχολιο/κριτικη για την ποιοτητας του στοματικου της Jo.. Το λες και ετσι!!!!!
Καλο ΣΚ σε ολους και ειδικα σε εσενα Joanna.
χαχα α για τα πρωτα 31 χρονια μου ημασταν γειτονες, και καθε μερα για 6 χρονια περνουσα για να παω σχολειο αχ τι χρονια...οκ το καλύτερο βρώμικο ever..λατρεύω πλατεία ..στο παγκακι απέναντί απο την καντίνα ,εχω λυσει ψυχολογικά κολλητης μεχρι 5 τα ξημερώματα...ιστορικά ξενύχτια!!
Μωρο μου σ ευχαριστώ πολυ..και τις 2 φορες ήταν υπέροχα μαζι σου..εισαι ΚΎΡΙΟΣ στα πάντα, αλλα και με φουλ καυλα..Τελικά κατάφερα να την δω ακόμα μια φορά, μιας και το πρόγραμμα μου τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν μου άφηνε κανένα κενό αλλά και ξέροντας ότι η επόμενη θα είναι ψυχολογικά πολύ δύσκολη. Από ότι φάνηκε η απόφαση να την συναντήσω ήταν ότι καλύτερο αφού ο χρόνος πέρασε σαν νερό με έναν οδοστρωτήρα στο πλάι μου να μην ησυχάζει να βγάζει αυτή την ανικανοποίητη αγάπη της να σε νιώσει παντού να την νιώσεις παντού, να συζητάει τα και να νιώθεις ότι θα ήθελες και άλλο χρόνο μαζί της.. ακόμα μια πανέμορφη συνεύρεση μια γεμάτη ώρα που κάνεις τα πάντα αδειάζεις αδειάζει και νιώθεις να βρίσκεσαι στα σύννεφα. Ένα απλά ευχάριστο είναι λίγο για αυτό το σπάνιο άτομο…
Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν…