argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.785
- Πόντοι
- 9.297
Αυτή η πόζα θυμίζει κολυμβητρια έτοιμη να πέσει από τον βατήρα στην πισίνα...Καλημέρα!
![]()
Αυτή η πόζα θυμίζει κολυμβητρια έτοιμη να πέσει από τον βατήρα στην πισίνα...Καλημέρα!
![]()
Ε αθλήτρια ήμουν, το έχω το στυλ μωρο..φιλάκια!!Αυτή η πόζα θυμίζει κολυμβητρια έτοιμη να πέσει από τον βατήρα στην πισίνα...
τι προυποθεσεις πχ; Ελα ρε Τζο μη μας λες τετοια, δινω μαχη να βρω τροπο να ερθω ΑθηναΤέλος τα ραντεβού για σήμερα, παω βόλτα τωρααύριο θα κάνω κάποια προγραμματισμένα..
Για να είμαι ειλικρινής,πλέον θα προτιμώ άτομα που ηδη γνωρίζω& σταθερά,νέα άτομα θα δέχομαι κατόπιν προϋποθέσεων,εξάλλου το πελατολόγιο μου είναι "πλουσιοτατο -σε ποσότητα"και δεν υπάρχει λόγος να δέχομαι τους πάντες ανεξαιρέτως(θα κάνω αυστηρές επιλογές)
Καλο & πονηρο βράδυ σε όλους!
![]()
....εσυ επειδη όντος ειχες κάνει κίνηση να με δεις κι εγώ δεν τα κατάφερα τοτε,εχεις προτεραιότητα μωροτι προυποθεσεις πχ; Ελα ρε Τζο μη μας λες τετοια, δινω μαχη να βρω τροπο να ερθω Αθηνα
Καλημέρα αγορι!καλήμερα καυλιαρικο μιλφομαναρο!!!
Καλημέρα στη μιλφαρα του site!Καλημερουδια!
![]()
Καλημέραα γυναίκαραΚαλημερουδια!
![]()
Καλημερουδια αγορακι!Καλημέρα στη μιλφαρα του site!
Χαρα μου μωρακι!!!Καλημέραα γυναίκαρα
Μας φτιάχνεις την μέρα κ όλα τα άλλα![]()
Καλημερουδια!
![]()
κατάλαβα, δεν θα βρεθούμε ποτέ.Τέλος τα ραντεβού για σήμερα, παω βόλτα τωρααύριο θα κάνω κάποια προγραμματισμένα..
Για να είμαι ειλικρινής,πλέον θα προτιμώ άτομα που ηδη γνωρίζω& σταθερά,νέα άτομα θα δέχομαι κατόπιν προϋποθέσεων,εξάλλου το πελατολόγιο μου είναι "πλουσιοτατο -σε ποσότητα"και δεν υπάρχει λόγος να δέχομαι τους πάντες ανεξαιρέτως(θα κάνω αυστηρές επιλογές)
Καλο & πονηρο βράδυ σε όλους!
![]()
Μωρο ,ειπα θα κάνω επιλογές αυστηρές.. δεν θα δέχομαι και θα εξυπηρετω όποιον θελει κι επέμενει, και κάποιες φορες εις βάρος της ξεκούρασης μου..δεν είναι όλοι σωστοί, κάποιοι εκμεταλλευονται οτι ειμαι φιλότιμη,ασε που γράφουν μαλακιες μετά όταν δεν τους κανεις κάποιο χατήρι...εχω τους λόγους μου σ οτι λέω πάντακατάλαβα, δεν θα βρεθούμε ποτέ.
Είναι η τρέλα μου...!!!!το γλυφοκωλι πάντως είναι δελεαστικοτατο.......
οκ κατάλαβα πως το εννοείς, εμείς δεν έχουμε βρεθεί λόγο της δουλειάς μου, που είναι περίεργη στη ωράριο, στα έχω πει και σε μήνυμα άλλωστε. ελπίζω να βρεθούμε.Μωρο ,ειπα θα κάνω επιλογές αυστηρές.. δεν θα δέχομαι και θα εξυπηρετω όποιον θελει κι επέμενει, και κάποιες φορες εις βάρος της ξεκούρασης μου..δεν είναι όλοι σωστοί, κάποιοι εκμεταλλευονται οτι ειμαι φιλότιμη,ασε που γράφουν μαλακιες μετά όταν δεν τους κανεις κάποιο χατήρι...εχω τους λόγους μου σ οτι λέω πάντα
Ναι,σίγουρα προτιμώ σταθερά γνωστά άτομα και πίστεψέ με είναι τοσα πολλά που ούτε αυτούς προλαβαίνω να δω κάποιες φορες!
Είναι η τρέλα μου...!!!!
Θα γίνει,εμείς τα έχουμε πει εξάλλου, αρα εχω καταλάβει περίπου τι άτομο εισαι!!οκ κατάλαβα πως το εννοείς, εμείς δεν έχουμε βρεθεί λόγο της δουλειάς μου, που είναι περίεργη στη ωράριο, στα έχω πει και σε μήνυμα άλλωστε. ελπίζω να βρεθούμε.
Οπως πολλοί άλλοι και δεν θα το μετανιώσεις...τότε θα τον παραδωσω στη γλώσσα σου.......