Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.181
- Πόντοι
- 456
Τα θέλει ο κωλος σου και εσέναΑυτός ο κωλος τι έχει αρπαξει χαχαχχαχχα!
Τα θέλει ο κωλος σου και εσέναΑυτός ο κωλος τι έχει αρπαξει χαχαχχαχχα!
πρώτα σαλιωμα και χαιδεμα την τρυπουλα και μετά διεισδυση του αντίχειρα αργή.. ...Να βάλω μια ωραία τσόντα..που εχω μερες!
![]()
Σε περιμένω να με παίξεις μωρο ...έτσι..πρώτα σαλιωμα και χαιδεμα την τρυπουλα και μετά διεισδυση του αντίχειρα αργή.. ...
Ε ρε πατουσαρες για φάγωμα και μουνακι για τρίψιμο.........
Είναι κακό που είπα την άποψη μου ;Εσυ δεν μ έχεις δει ποτε ,μου έχεις αφήσει μηνύματα ενοχλητικά δεν σου απαντούσα ομως, και στο τέλος τσατιστικες, θες να τα βγάλω στην φορα..;Αντε στο καλό..
Είναι από χθες η μέρα των βλ@μενων μαλλον..
Προς το παρών παρε τα ποστ σου στο νήμα μου...που είναι δημόσια..και φιλάκια
![]()
Βυζάρες μουυυυυυυΚακο πράγμα η ζήλια ρε αγόρια.. ε;Και κάνει μπαμ εδώ μεσα απο ποιους είναι χαχαχααχαχα!
Εγω ειμαι περιπτωσαρα τελικά που δεν ζηλεύω κανέναν κ τπτ και κοιτώ την πάρτη μου ώστε να γίνομαι καλύτερη
![]()
Όπως έχεις ανοιχτά τα πόδια σου έρχομαι από πάνω σου και στον χώνω και κάνουμε ένα γαμισι σπέσιαλ!!!
Κουκλι μου εσυ...miss u....Βυζάρες μουυυυυυυ
Τι πιπιλισμα έχω ρίξει σε αυτά τα βυζάκια!!!
Όπως κάνουμε κάθε φορά..Όπως έχεις ανοιχτά τα πόδια σου έρχομαι από πάνω σου και στον χώνω και κάνουμε ένα γαμισι σπέσιαλ!!!
Αυτο με το τελειωμα στομα μας αποτελειωσε ..οικονομια στα παντα και συντομα κοντα σας ....Ελα παρτε κι άλλες κριτικές, μέχρι τις 800plus, έχουμε ακόμα..τόμοι ολόκληροι !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με μεγάλη χαρά να σε δεχθω ματιά μου...!!Αυτο με το τελειωμα στομα μας αποτελειωσε ..οικονομια στα παντα και συντομα κοντα σας ....
αυτο να τα καταπινει μου του εχουν κανει μια Δανεζα προ Χριστου και σχτικα προσφατα 4 χρονια πριν μια Ταιλανδη και δεν ξεχνιεται με τιποτυα ...αξιζει και τα 100 χλμ οδηγημα και με το παραπανω ...Με μεγάλη χαρά να σε δεχθω ματιά μου...!!
Ε τώρα και μια Έλληνο Αγγλίδα να συμπληρωθεί το καρέ χαχχαχαχαχ!αυτο να τα καταπινει μου του εχουν κανει μια Δανεζα προ Χριστου και σχτικα προσφατα 4 χρονια πριν μια Ταιλανδη και δεν ξεχνιεται με τιποτυα ...αξιζει και τα 100 χλμ οδηγημα και με το παραπανω ...
ασε με τωρα με καβλωσες ασχημα με αυτο ..βλεπω εξαντληση τη νυχτα λιγο να μην βρεχει μια μερα απο αυτες γιατι ειμαι με μηχανη περιμαεω πλέονΕ τώρα και μια Έλληνο Αγγλίδα να συμπληρωθεί το καρέ χαχχαχαχαχ!
Καλημέρα!
![]()
εγω το εχω ζησει,καποτε και μου εμεινε αξεχαστο.Ε τώρα και μια Έλληνο Αγγλίδα να συμπληρωθεί το καρέ χαχχαχαχαχ!