Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.310
Γεια σου ρε καυλιαρη!!Πόσο καλύτερη πια;;;
Γεια σου ρε καυλιαρη!!Πόσο καλύτερη πια;;;
ΠαρόνΓεια σου ρε καυλιαρη!!
Καυλακι μου γλυκό
Μωρο μου εσυ...Καυλακι μου γλυκό
Εγώ είπα την άποψη μου , ότι δεν είσαι κάτι ιδιαίτερο .@König ..που βάζεις γελάκια και ειρωνεύεσαι,εδωσα τοπο στην οργή αρχικα,αλλα συνεχίζεις να με προκαλείς..γιατι δεν λες στα παιδιά οτι μου έστελνες απανωτά μηνύματα,φωτο με την πούτσ@ σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΖΗΤΉΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ενώ εγώ σ έγραφα κανονικά και τσατιστικες μετα..ε;
Λες να έχω έλλειψη απο πούτσες..;!Σχεδον κάθε μέρα τρωω απο 3,4 το λιγότερο μέχρι 6,7 το περισσότερο
Αργόσχολος εισαι μάλλον, που ενοχλείς με μηνύματα, σε μπλοκαρα εκει, κ μπαίνεις στο νημα για να πουλάς ειρωνια..Δεν ιδρώνει τ αυτι μου ξέρεις.. απο το 2021 εδω μεσα,εχω πάρει γραμμή τους πάντες και τα πάντα .. συνέχισε το το στυλάκι αυτό αν θες,χeστικα..
Έχετε μάθει κάποιοι, όταν μια κυρία δεν πάει με τα νερά σας(και χωρις καν να την γνωρίζετε)να κράζετε εκδικητικα...κατινιες είναι αυτές,ούτε εμείς οι γκόμενές δεν κάνουμε έτσι!
Την επόμενη θα μπουν πμ σου που με παρακαλάςΕγώ είπα την άποψη μου , ότι δεν είσαι κάτι ιδιαίτερο .
Σε φοβερές προσωπικότητες δεν αρέσουμε ρε μωρο,σωθήκαμε χαχαχαχαχαχα!!!Αφιερωμένο !
Γιατί απειλείς ;Την επόμενη θα μπουν πμ σου που με παρακαλάςαν συνεχίσεις..
Τα ίδια εκανες κ σ αλλη κοπέλα προχθές..και όχι από Αθήνα μάλιστα,ετσι στο ξέμπαρκο..θες ψυχολογική υποστηριξη μάλλον..εχω φίλο πελάτη ψυχολόγο θες να σε στείλω τζάμπα κιολας;
Προειδοποιώ..λοιπον ασε με τώρα Χριστιανε μου κι εχω κέφια, έκανα όμορφα γαμησια μέχρι τώρα,δεν θ ασχοληθώ μαζί σου άλλο!Γιατί απειλείς ;
Μάλλον έχεις μάθει μόνο να σου κάνουν καλά σχόλια και όταν βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει αρχίζεις να νευριάζειςΠροειδοποιώ..λοιπον ασε με τώρα Χριστιανε μου κι εχω κέφια, έκανα όμορφα γαμησια μέχρι τώρα,δεν θ ασχοληθώ μαζί σου άλλο!
Λάθος...νευριάζω με τους αργόσχολους τζαμπατζήδες που μ ενοχλούν ασκοπα ,και μετα το πανε εκδικητικα γιατί τους ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΙΚΆ.Μάλλον έχεις μάθει μόνο να σου κάνουν καλά σχόλια και όταν βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει αρχίζεις να νευριάζεις
Κάναμε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδαΛάθος...νευριάζω με τους αργόσχολους τζαμπατζήδες που μ ενοχλούν ασκοπα ,και μετα το πανε εκδικητικα γιατί τους ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΙΚΆ.
Σχόλια αρνητικά η θετικα,έχουν το δικαίωμα ΟΣΟΙ Μ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ.
Κομπλε;Σε βαρέθηκα όμως..
Δεν κάναμε τπτ επίτηδες το λές για να μου την πεις που σε γράφω εδώ καιρό.Κάναμε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα
ΨέμαΔεν κάναμε τπτ επίτηδες το λές για να μου την πεις που σε γράφω εδώ καιρό.
Δεν δέχθηκα νέα άτομα την περασμένη βδομάδα, σταθερούς σπίτι ειχα και χοτελ 4 φορες με σταθερούς παλι.
Ρε συ πόσο όρεξη έχεις πραγματικά να μου μπαίνεις...έλεος ετσι;!Έλεος!!!