König
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Οκ. Σταματάω αλλά εσυ άρχισες . TschüssΡε συ πόσο όρεξη έχεις πραγματικά να μου μπαίνεις...έλεος ετσι;!Έλεος!!!
Οκ. Σταματάω αλλά εσυ άρχισες . TschüssΡε συ πόσο όρεξη έχεις πραγματικά να μου μπαίνεις...έλεος ετσι;!Έλεος!!!
Εσυ και μόνο το αρχισες,εγω δεν είχα σκοπό να τραβήξω τπτ.. αρχικά γελούσα με τις ανοησίες σου.Οκ. Σταματάω αλλά εσυ άρχισες . Tschüss
Τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος. Έχουμε ξεροχυσει με τις φωτό σας κυρία σέξι Τζο.
Αγαπητή Jo. Μην δίνεις σημασία κ χαλιεσαι. Απλά Block..Εσυ και μόνο το αρχισες,εγω δεν είχα σκοπό να τραβήξω τπτ.. αρχικά γελούσα με τις ανοησίες σου.
(Και το κοριτσι απο Θεσσαλονίκη έλεγες ότι η μούρη του είναι για γέλια , και δεν το έχεις δει καν..)
Μαλλον θες ιατρική βοήθεια..Αντιο.
..τον έχω κάνει ήδη στα μηνύματα κσι τσατιστικε,φαντάσου πόσο τον πείραξε που εστησε ολόκληρη πλεκτάνη!Λες κ ειμαι χαζη εγω και δεν καταλαβαίνω ποιον εχω δεχθεί η οχι,ειδικά αν εχει στείλει ΚΑΙ φωτο του..έλεος..!Αγαπητή Jo. Μην δίνεις σημασία κ χαλιεσαι. Απλά Block..
Σ αρέσουν μωράκι ε;;;Φαντάσου όπως τις βγάζω ετσι τις ανεβάζω!Τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος. Έχουμε ξεροχυσει με τις φωτό σας κυρία σέξι Τζο.
Όχι ότι δεν σου άρεσα ;)..τον έχω κάνει ήδη στα μηνύματα κσι τσατιστικε,φαντάσου πόσο τον πείραξε που εστησε ολόκληρη πλεκτάνη!Λες κ ειμαι χαζη εγω και δεν καταλαβαίνω ποιον εχω δεχθεί η οχι,ειδικά αν εχει στείλει ΚΑΙ φωτο του..έλεος..!
Δηλαδή με ποιο κριτήριο θα κάνεις την επιλογή ???Οχι βρε,είπαμε σωστές επιλογές αγορακι μου![]()
Δεν χρειάζεται να τα ξέρετε όλα ρε αγορι..αν και μετα απο τοσα χρόνια και με τόσο κόσμο, από το τηλ καταλαβαίνω αν ειναι τρόμπας ο άλλος, δεν χρειάζεται καν να τον δω για να επιβεβαιωθώΔηλαδή με ποιο κριτήριο θα κάνεις την επιλογή ???
Έρωτα μου αγιατρευτε...καυλοκωλα μου εσυ
Μπορουμε να σου στελνουμε και φωτο;..τον έχω κάνει ήδη στα μηνύματα κσι τσατιστικε,φαντάσου πόσο τον πείραξε που εστησε ολόκληρη πλεκτάνη!Λες κ ειμαι χαζη εγω και δεν καταλαβαίνω ποιον εχω δεχθεί η οχι,ειδικά αν εχει στείλει ΚΑΙ φωτο του..έλεος..!
Εδώ κάνεις λάθος ....μπορεί κάποιος που στο τηλέφωνο ακούγεται περίπτωση να είναι νορμάλ και τούμπαλιν.... πρέπει να αποδεχτείς την πιθανότητα να υπάρχει κάποιος που δεν θα περάσει καλά στο ραντεβού ανεξαρτήτως της δικιάς σου διάθεσης και απόδοσης ....γούστα είναι αυτά δεν υπάρχει απόλυτα αντικειμενικο μέτροΔεν χρειάζεται να τα ξέρετε όλα ρε αγορι..αν και μετα απο τοσα χρόνια και με τόσο κόσμο, από το τηλ καταλαβαίνω αν ειναι τρόμπας ο άλλος, δεν χρειάζεται καν να τον δω για να επιβεβαιωθώ
Ναι ,και μια φωτοτυπία την ταυτότητα μπροστά πίσω,κι έναν λογ ΔΕΚΟΜπορουμε να σου στελνουμε και φωτο;
Με συγχωρεις, δεν τρολάρω , γιατι εστειλε φωτο; δεν το χω ξανακουσει αυτο. Μου φανηκε πολυ παράξενο.Ναι ,και μια φωτοτυπία την ταυτότητα μπροστά πίσω,κι έναν λογ ΔΕΚΟ
Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι νομίζεις ...;.Υποθέτω για να θαυμάσω τα κάλλη τους,λες και δεν βλέπω (τρωω)ολη μερα λουτσους...Με συγχωρεις, δεν τρολάρω , γιατι εστειλε φωτο; δεν το χω ξανακουσει αυτο. Μου φανηκε πολυ παράξενο.
Εχω ομως φωτο με πουλί που δε θα χεις ξαναδει,Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι νομίζεις ...;τεσπα αστο,σάμπως ξέρω κι εγώ για να σου απαντήσω...Υποθέτω για να θαυμάσω τα κάλλη τους,λες και δεν βλέπω (τρωω)ολη μερα λουτσους...
Πες τα joΠσω να συναντήσω έναν αγαπημένο πελάτη, καληνύχτα σε όλους.. και να γαματε..κάνει καλό στα νεύρα![]()