gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.882
- Πόντοι
- 4.696
ετσι ντε !!! χαχααα
ετσι ντε !!! χαχααα
Άργησα αλλα έβαλα αυτο που πρέπει χχαχαχαχα!!ετσι ντε !!! χαχααα
την επομενη φορα θα ασχοληθω ακομα ποιο πολυ με την κωλαρα σου μωρο !!!!Άργησα αλλα έβαλα αυτο που πρέπει χχαχαχαχα!!
....πόσο παραπάνω..;!!Στο 3 μας ραντεβού έδωσες..".ρεσιτάλ "αντοχής στο κωλαράκι μου!!την επομενη φορα θα ασχοληθω ακομα ποιο πολυ με την κωλαρα σου μωρο !!!!
υπαρχουν παντα περιθωρια βελτιωσης χαχαχαχα....πόσο παραπάνω..;!!Στο 3 μας ραντεβού έδωσες...ρεσιτάλ χρόνου στο κωλαράκι μου!!
απίστευτη κωλάρα!!
Βγαζεις γλωσσα και αρχιζεις σπατουλαρισμα.χλαπ.....χλουπ.....
...γαμω τα αυτοκολλητα μου μεσα!!!!Καλημέρα κι από μένα!
Αχ ξεχάστηκα χαχαχαχαχα!!!!!!...γαμω τα αυτοκολλητα μου μεσα!!!!
btw. γαμω τις ποζες κ γαμω τα β'ζομπαλα εδω!!!
Μωρο μου...απίστευτη κωλάρα!!
...ετσι μπράβο...!!Βγαζεις γλωσσα και αρχιζεις σπατουλαρισμα.χλαπ.....χλουπ.....
...τι 'ν το "Νελβ"?!?!?!Αργότερα θα νελβ
Δεν ξέρω ,σαν εξωγήινα διαβάστηκαν χαχαχαχαχα!!!...τι 'ν το "Νελβ"?!?!?!
Μας κουλαντρίζεις οπως μας πρέπει joΆργησα αλλα έβαλα αυτο που πρέπει χχαχαχαχα!!
...παίζω..ειμαι παιχνιδιάρα..Μας κουλαντρίζεις οπως μας πρέπει jo
Το 2 ραντεβού μας.. και ήταν το ίδιο και καλύτερο με το 1 μας..σ ευχαριστώ μωρακι για ολα,ξέρεις εσύ ...!!Xθεσινό δίωρο με την Jo...δεν γράφω συχνά ούτε αναφέρομαι σε λεπτομέρειες , μόνο τούτο θα πω , η Jo προσφέρει τις υπηρεσίες της έναντι αμοιβής αλλά δεν είναι πόρνη , είναι Εταίρα...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...!!!
Τη λες και γκέϊσαXθεσινό δίωρο με την Jo...δεν γράφω συχνά ούτε αναφέρομαι σε λεπτομέρειες , μόνο τούτο θα πω , η Jo προσφέρει τις υπηρεσίες της έναντι αμοιβής αλλά δεν είναι πόρνη , είναι Εταίρα...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...!!!
υπερ-καυλάρα είσαι...παίζω..ειμαι παιχνιδιάρα..