Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Μακάρι Κώστα μου...τεσπα, καλό μηνα ματάκια!Όντως πολύ δυσάρεστο!!!
Μακάρι να μην ξαναγίνει πότε κάτι τέτοιο!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Μακάρι Κώστα μου...τεσπα, καλό μηνα ματάκια!Όντως πολύ δυσάρεστο!!!
Μακάρι να μην ξαναγίνει πότε κάτι τέτοιο!!!
Καλό μήνα, αν και δεν μπήκε καλά ο μήνας!!!Μακάρι Κώστα μου...καλο μηβα
Μου έχεις αφήσει πμ προσωπικό γι να ρωτήσεις να κλείσεις ραντεβού, αν θυμάμαι καλά,σου είπα παρε τηλέφωνο αλλά δεν πήρες ποτε,σωστα;Επίσης με θαυμάζεις συχνά στο νημα (πολλά ποστ σου τετοια)Χαιρετώ από Αθήνα. Θα κάτσω λίγο, μέχρι να φύγω. Θα ήθελα να συναντήσω τη Jo, αλλά κάτι με κρατάει κι αν δεν είμαι 100% σίγουρος δεν θέλω να προχωρήσω. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Σκοπός είναι να περνάνε κι οι δυο καλά. Σ΄αυτό κάπου κολλάω. Α και καλό μήνα.
Χαχαχαχαχα, θα τον τσακωσω!!@REGGAS πες αλεύρι.... το διχτακι σε γυρεύει!!!
Δεν έχω καμία αμφιβολία!Χαχαχαχαχα, θα τον τσακωσω!!
Αρκεί να τον πετύχω χαχαχαχα!!Δεν έχω καμία αμφιβολία!
Θα τον πετύχεις, ειμαι σίγουρος! Και μετά βλέπω να φέρνει και το υπόλοιπο κοπάδι!Αρκεί να τον πετύχω χαχαχαχα!!
Την καλησπέρα μας
Καλησπέρα αγορακι...!Την καλησπέρα μας
ΟΚΜου έχεις αφήσει πμ προσωπικό γι να ρωτήσεις να κλείσεις ραντεβού, αν θυμάμαι καλά,σου είπα παρε τηλέφωνο αλλά δεν πήρες ποτε,σωστα;Επίσης με θαυμάζεις συχνά στο νημα (πολλά ποστ σου τετοια)
Τεσπα δεν καταλαβαίνω το ποστ σου να περνάμε όλοι καλά.. εγώ το έχω δηλώσει ότι κανω ραντεβού όταν έχω καυλες και επιλέγω άτομα που ενστικτωδώς πιστεύω ότι θα περάσω καλά(όπως κι οι κύριοι που εχω δει,ΟΛΟΙ έχουν γράψει ότι πέρασαν σούπερ μαζι μου)..αν κάτι δεν μου κολλάει την κάνω, δεν ανέχομαι κανέναν που δεν θέλω.
Πραγματικά απορω με το ύφος το ΆΣΧΕΤΟΥ ποστ σου...εγω προτείνω να μην ΞΑΝΑ ασχοληθείς μαζί μου, και ο χρόνος μου περιορισμένος, και δεν υπάρχει διάθεση γι άσκοπο 'μηνυματισμο'...
Καλό μήνα να έχεις
Δεν είναι το τσαρδί μου για να κρίνω ανεπιθύμητο κάποιον...αδιάφορος όμως,μου εισαι..ΟΚ
Ενα προβληματισμό εξέφρασα. Αν είμαι ανεπιθύμητος, δεν πειράζει. Καλή καρδιά.
Ζημιά αυτό το κόκκινο δίχτυ
.....ετσι πρεπει..καυλες στο φουλ...Ζημιά αυτό το κόκκινο δίχτυ
Είμαι αναστατωμένος και καυλωμένος τωρα
Καύλες 24/7.....ετσι πρεπει..καυλες στο φουλ...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να πάρεις κουράγιο αν χάσεις το παιδί σου ! Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσα νέα παιδιά έφυγαν ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ και ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ πριν καν ΖΗΣΟΥΝ !....οσο και να προσπαθείς να ζήσεις την καθημερινότητα σου,το τραγικό εγκληματικό _συμβάν, σ ακολουθεί σαν σκέψη,ολη μερα τελικα...
Ενα κομμάτι της καρδιάς μου είναι στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους ...Ο Θεός να τους δώσει κουράγιο...Καληνύχτα...