Θα σ αρέσει βρε χαχαχαχαχα!!
Αυτο φοβαμαι πιο πολυ.
Μη μου αρεσει και δεν θελω να φυγω!
Θα σ αρέσει βρε χαχαχαχαχα!!
Καλημέρα μωρό μου!Αυτά είναι!!!
Καλημέρα κούκλα μου!!
Καλημέρα ΤζοαναΚαλημερουδια !
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα Τζοανα
Βάλε και μια ακόμη φωτό με το δίχτυωτο σου το ωραίο...Καλημέρα αγόρι!
ωωωω μια ποδολατρεια!!Καλημερουδια !
Εντάξει, το κόκκινο διχτυωτό τα σπάει!Βάλε και μια ακόμη φωτό με το δίχτυωτο σου το ωραίο...
Ολα χρειάζονται..θεωρώ και το αισθησιακό ,καυλιαρικο είναι...Εντάξει, το κόκκινο διχτυωτό τα σπάει!
Αλλά κι εδώ, αυτό το σεμνότυφο, για τα δεδομένα της Τζοάννας,με τα μπουτάκια της έξω, σκέτη ΚΑΥΛΑ είναι !!
ωωωω μια ποδολατρεια!!
πολύ, ειδικα σε κορμαρεςΟλα χρειάζονται..θεωρώ και το αισθησιακό ,καυλιαρικο είναι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δώσε στον λαό σου!Καλημερουδια !
Κουκλί μου εσυ!!Δώσε στον λαό σου!
Ολα χρειάζονται..θεωρώ και το αισθησιακό ,καυλιαρικο είναι...
Ουαου!!!Μου αρέσει!!!Το αισθησιακο καυλωνει και το καυλιαρικο διεγειρει τις αισθησεις!
Έτσι μου έρχεται να βγάλω από wallpaper στο PC μου την ΟΜΑΔΑΡΑ και να βάλω αυτήν με τα μπουτάκια σου!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!Ολα χρειάζονται..θεωρώ και το αισθησιακό ,καυλιαρικο είναι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ,οχι ,ιεροσυλία ρε συ να βγάλεις την θρυλαρα για μπουτάκια χαχχχαχασΈτσι μου έρχεται να βγάλω από wallpaper στο PC μου την ΟΜΑΔΑΡΑ και να βάλω αυτήν με τα μπουτάκια σου!! ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !!!
Οχι ,οχι ,ιεροσυλία ρε συ να βγάλεις την θρυλαρα για μπουτάκια χαχχχαχασ
Εντάξει σωστό κι αυτό, αλλά το βασικό ερωτηματικό είναι η αντίδραση του αφεντικού όταν το δει!!
Θα ζητησει πληροφοριες και θα κλεισει ραντεβου!
Παίζει κι αυτό, αλλά πριτς! Θα πω ότι είναι η γκόμενά μου!! Εδώ τώρα δε βρίσκουμε κοινό χρόνο να τη χαρούμε τη γυναικάρα μας, θα της στείλω κι άλλο ραντεβού?
Κι αν το αφεντικο ειναι μελος η εστω επισκεπτης;