Τότε την γάμησα@!@@!!
Πες οτι σου χακαραν το pc!
Τότε την γάμησα@!@@!!
Καλημερουδια !
Γάμπα που θέλει να σου μιλήσει
Να τη καμάρι μου...χαχαχαχα!!ρε συ ΤΖΟ που πήγε η φωτό? Με ...έκοψες πάνω στο καλύτερο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑΧΧ !! Ξαναρθε!!
Να τη καμάρι μου...χαχαχαχα!!
...μαλιστααααααααααααααα!!!!!
Αχ παίζουν τ αγοράκια μου τα όμορφα καλε,άτακτα όπως μ αρέσουν!!
Αντε, να βαλω μια το κόκκινο που σας αρέσει κ δρόμο η Τζο για να υποδεχθεί αλλο ένα αγορι!!
Με ανοιχτά τα πόδια θα σου πηγαίνουν ακόμα καλύτεραΚαλημερουδια !
Θα μπει στα υπόψιν τοτε αγορι!!Με ανοιχτά τα πόδια θα σου πηγαίνουν ακόμα καλύτερα
ωωω
Αχ παίζουν τ αγοράκια μου τα όμορφα καλε,άτακτα όπως μ αρέσουν!!
Αντε, να βαλω μια το κόκκινο που σας αρέσει κ δρόμο η Τζο για να υποδεχθεί αλλο ένα αγορι!!
τα μαυρα προφυλακτικα σου πανεSex...sex...sex!
Προβολή συνημμένου 949540
ωωω
τα μαυρα προφυλακτικα σου πανε
Αντιαισθητικά όμως
...ειναι απόλυτα ασφαλή ματια μου αν μη τι άλλο.
εμενα μου αρεσουν κιολας
...ειναι απόλυτα ασφαλή ματια μου αν μη τι άλλο.
Γνώμη σας & σεβαστη,στους πελάτες μου όμως αρέσουν πολύ και μου τα ζητούν!Αντιαισθητικά όμως
Και μένα πολύυυυ και στους πελάτες μου, τα έχουν μάθει και τα ζητούν,όταν μου τελειώνουν και δεν έχω προλάβει να πάρω αλλα,ξινιζουν με τα κανονικά χαχαχαχαχα!εμενα μου αρεσουν κιολας
εχει κατι το gothic το πηδημα με μαυρη πουτσαΓνώμη σας & σεβαστη,στους πελάτες μου όμως αρέσουν πολύ και μου τα ζητούν!
εχει κατι το gothic το πηδημα με μαυρη πουτσα
Να έρθεις με τ αφεντικό τοτε μαζί βρε..ορίστε!χαχαχαχαχαχαχαχα!!Παίζει κι αυτό, αλλά πριτς! Θα πω ότι είναι η γκόμενά μου!! Εδώ τώρα δε βρίσκουμε κοινό χρόνο να τη χαρούμε τη γυναικάρα μας, θα της στείλω κι άλλο ραντεβού?
Όταν λες ομαδαρα, ποια εννοείς;;;Έτσι μου έρχεται να βγάλω από wallpaper στο PC μου την ΟΜΑΔΑΡΑ και να βάλω αυτήν με τα μπουτάκια σου!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!