dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.713
- Πόντοι
- 22.886
Θα στον μασουλησω το στρίνγκοΚαλημέρα!Διαθέσιμη την γνωστή ωρα,12μμ και μετά!
Θα στον μασουλησω το στρίνγκοΚαλημέρα!Διαθέσιμη την γνωστή ωρα,12μμ και μετά!
....ετσι πρεπει!!!Θα στον μασουλησω το στρίνγκο
Όντος..!!!Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι πραγματική Art!!!!
ο κώλος της Τζοάννας είναι above artΗ ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι πραγματική Art!!!!
Jo σε χρειάζομαι. Πρέπει να ξανά αρχίσω προπονήσεις. Γίνε η γυμνάστρια μου να μου δίνεις κίνητροΚαλημέρα!Διαθέσιμη την γνωστή ωρα,12μμ και μετά!
..να ξέρεις όμως ότι διδάσκω "βαράτε " χαχαχαχαχαχαχα!Καλημέρα στην γυναικάρα.
Jo σε χρειάζομαι. Πρέπει να ξανά αρχίσω προπονήσεις. Γίνε η γυμνάστρια μου να μου δίνεις κίνητρο
ο κώλος της Τζοάννας είναι above art
Αυτή η φωτογραφία μάλλον μπήκε για μένα!!!Να περάσετε όμορφα όλοι, Καλημέρα!
Να το δω και να μην το πιστέψωΕπειδή αυτό δεν παίζει, είπα το άλλο. Αν πάρει κάτι φέτος η United!
Και..... ΠΗΡΑΜΕ !!!!
ΤΖΟ ετοιμάσου !@!
Καλημέρα!Διαθέσιμη την γνωστή ωρα,12μμ και μετά!
ΚαυλοΠυροτέχνημα.....Καλημέρα!Διαθέσιμη την γνωστή ωρα,12μμ και μετά!
...σου έχω αδυναμία ,το ξέρεις....Αυτή η φωτογραφία μάλλον μπήκε για μένα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να το δω και να μην το πιστέψω
Black and white ass for us!
....καυλιαρη εσυ...ΚαυλοΠυροτέχνημα.....
Θεα στη θαλασσα εχει το εξοχικο ??Κουτσομπόλης εισαι...Αττική, κάπου...
Εσυ;
Ναι!! Εσυ που το ξέρεις βρε;!Θεα στη θαλασσα εχει το εξοχικο ??
Σε παρακολουθω χωρις να το ξερειςΝαι!! Εσυ που το ξέρεις βρε;!
Αχ θέλω και γω αυτό το μουλιασμα με τη γλώσσα...σε συγκεκριμένη περιοχή ειδικάΑ έβαλα χθες έναν πελάτη μου να βγάλει υλικο, τα βάζω τώρα γιατί μετά δύσκολο με τόση δουλειά που με περιμένει!
Ελα να πλύνω εσενα ολόκληρο με γλώσσα μου....
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Δεν υπάρχεις!!!!Σε παρακολουθω χωρις να το ξερεις
Σπιτι στο Λονδινο , σπιτι στα ΒΠ , εξοχικο στη θαλασσα , μηπως εισαι σε καμμια ΜΚΟ που προσφερει σεξ ??
Ξέρω ξέρω....Αχ θέλω και γω αυτό το μουλιασμα με τη γλώσσα...σε συγκεκριμένη περιοχή ειδικά
Γιατι ρε σοβαρα το λεω !! Η σχεση σου ποσο σοβαρη ειναι ??Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Δεν υπάρχεις!!!!
Δεν βάζω ταμπέλες ρε συ στις σχέσεις μου,τι πάει να πει σοβαρή ;!Γιατι ρε σοβαρα το λεω !! Η σχεση σου ποσο σοβαρη ειναι ??
Ρε παιδακι μου με τοση περιουσια εισαι πολυφερνη νυφη !! Και εισαι και fitnessΔεν βάζω ταμπέλες ρε συ στις σχέσεις μου,τι πάει να πει σοβαρή ;!
Τον γουστάρω ,δεν με πρήζει μ αφήνει ελεύθερη, εχω κ τζάμπα γυναικολόγο χαχαχαχαχα!!
Ελεύθερο πουλί ειμαι κι ετσι θέλω κ τους ανθρώπους γύρω μου ..
Εχετε σχεση συμφεροντοςΔεν βάζω ταμπέλες ρε συ στις σχέσεις μου,τι πάει να πει σοβαρή ;!
Τον γουστάρω ,δεν με πρήζει μ αφήνει ελεύθερη, εχω κ τζάμπα γυναικολόγο χαχαχαχαχα!!
Ελεύθερο πουλί ειμαι κι ετσι θέλω κ τους ανθρώπους γύρω μου ..