erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Πάλι το κόκκινο δίχτυ??Καλημερουδια..!
Με έχεις πεθάνει λέμε!!! Πάει και η νηστεία, πάνε όλα!!
Πάλι το κόκκινο δίχτυ??Καλημερουδια..!
Που εισαι εσυ άστατο αγορι;!χαχαχαχα, αφού είμαι αμαρτωλή γμτ!!!Πάλι το κόκκινο δίχτυ??
Αν πάρει η ομάδα σου το πρωτάθλημα φέτος, τότε την επόμενη μέρα πρέπει να βρεθείς με την Τζο!!!ρε συ δε νηστεύω λόγω θρησκείας, αλλά λόγω του ότι σα σωστός και γνήσιος οπαδός πριν από τα μεγάλα ματς πρέπει να απέχω από κάθε μορφή σεξ, όπως ακριβώς και οι αθλητές!!
Πάρε το χέρι από το στήθος!!!Καλησπέρα...να πάρω μια ανάσα..!
Πάλι τον έπαιξεςΠάλι το κόκκινο δίχτυ??
Το πάμε, άμα πάρεις το πρωτάθλημα!!!Αμαρτωλή εσύ, αμαρτωλός εγώ, πότε θα κάνουμε μαζί αμαρτίες να δούμε!!
Κουκλαρα μου..
Καλημέρα μωρό μου ομορφο!!Κουκλαρα μου..
Πάρε το χέρι από το στήθος!!!
Άστο να αναπνεύσει!!!
Επειδή αυτό δεν παίζει, είπα το άλλο. Αν πάρει κάτι φέτος η United!Αν πάρει η ομάδα σου το πρωτάθλημα φέτος, τότε την επόμενη μέρα πρέπει να βρεθείς με την Τζο!!!
Ετοιμάζομαι αγαπη!!!Επειδή αυτό δεν παίζει, είπα το άλλο. Αν πάρει κάτι φέτος η United!
Και..... ΠΗΡΑΜΕ !!!!
ΤΖΟ ετοιμάσου !@!
Κωλ@ρα.Καληνύχτα boys...
Πώς γίνεται να μην έχω συναντήσει ακόμα αυτό το κορμί. Από εβδομάδα πληρονομαστε και το όνειρο γίνεται πραγματικότηταΝα περάσετε όμορφα όλοι, Καλημέρα!
Πηρες jo pass φίλε;Πώς γίνεται να μην έχω συναντήσει ακόμα αυτό το κορμί. Από εβδομάδα πληρονομαστε και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα
Σταμάτα βρε να με πειράζεις χαχαχαχαχαχα!!!Πηρες jo pass φίλε;
Ωραία. Εμεις ακομα.
....με το καλό να έρθεις τοτε!Πώς γίνεται να μην έχω συναντήσει ακόμα αυτό το κορμί. Από εβδομάδα πληρονομαστε και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα
Σταμάτα βρε να με πειράζεις χαχαχαχαχαχα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: