Να το συζητήσουμε τοτε...χεχε!
Ειδες που εχει λεφτα αισθηματα;
Χαχαχα!
Να το συζητήσουμε τοτε...χεχε!
Εγω..;Μονο τέτοια εχω ...Ειδες που εχει λεφτα αισθηματα;
Χαχαχα!
Εγω..;Μονο τέτοια εχω ...
Οκ έλιωσα με σχόλιο σου που είδα πριν περι παράθεσης που κανουν κάποιοι στον εαυτό τους ..τριγυρνά κ σε μένα ένας, ρώτα & απαντάστον εαυτό του...τουλάχιστον τα έχουν βρει με την πάρτη τουςΜα για αυτο δεν ειπα για σενα.
Ειναι φως φαναρι!
Οκ έλιωσα με σχόλιο σου που είδα πριν περι παράθεσης που κανουν κάποιοι στον εαυτό τους ..τριγυρνά κ σε μένα ένας, ρώτα & απαντάστον εαυτό του...τουλάχιστον τα έχουν βρει με την πάρτη τους
Αυτός που λέω εγώ, λογικά κλωναρι ειναι,εχει προφιλ απο το 2007 με 9 ποστ ,τα 3,4 σε μένα που λέει ότι δεν με πάει,πρέπει να τον έχεις δει εδώ μέσα,τεσπα,μια μέρα στο ποστ που είχε γράψει ότι δεν με γουστάρει, στο ίδιο έκανε παράθεση κι έγραψε "πες τα ρε φίλε, κι εγώ " χαχαχχαχχαχχαχα, θα εννοούσε τον φανταστικό φιλο του μάλλον χαχαχαχαχαχαχαχα!!Ειναι τοσο κοινωνικοι που πιανουν κουβεντα με ολους.
Ακομη και με τον εαυτο τους!
Αυτός που λέω εγώ, λογικά κλωναρι ειναι,εχει προφιλ απο το 2007 με 9 ποστ ,τα 3,4 σε μένα που λέει ότι δεν με πάει,πρέπει να τον έχεις δει εδώ μέσα,τεσπα,μια μέρα στο ποστ που είχε γράψει ότι δεν με γουστάρει, στο ίδιο έκανε παράθεση κι έγραψε "πες τα ρε φίλε, κι εγώ " χαχαχχαχχαχχαχα, θα εννοούσε τον φανταστικό φιλο του μάλλον χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Καλημέρα ματάκια μου!Καλημερουδια..!
Καλημέρα αγορακι μου!Καλημέρα ματάκια μου!
Τι κάνεις πως είσαι γλυκούλα;;Καλημέρα αγορακι μου!
Αρκετή δουλειά σε όλα τα επίπεδα αγαπηΤι κάνεις πως είσαι γλυκούλα;;
Κόλαση είσαι.
Κόλαση είσαι.
Δεν σε φοβάμαι!!Αρκετή δουλειά σε όλα τα επίπεδα αγαπη
Σκέτη τρέλα είσαι Τζο....Καλημερουδια..!
Κουκλι μου εσυ....Σκέτη τρέλα είσαι Τζο....
Τι να πω τώρα εγω...αρχικά εισαι σέξυ άνδρας στο φουλ..κατά δεύτερον ΕΧΥΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ,σπάνιο για μένα .. απολαυστικό και το δεύτερο ραντεβού μας,το ιδιο έντονο και παραπάνω ίσως από το πρώτο,πέρασα σούπερ κι εγω!Γεια χαρα σε ολους
επαναληπτικη συναντηση με τη jo (και δεν θα ειναι η μονη... ) για 2+ ωρες στο γνωστο hotel
Ηρθε ντυμενη Sexy και προστυχα μεσα στο κοκκινο διχτυωτο φορεμα της και εδειξε απο την αρχη οτι θα ηταν ζορικο ραντεβου !!!!
Ντουζακι και γρηγορα κ με πηρε στο στομα που μου τον εκανε καγκελο ...λαστιχο και ανεβηκε πανω μου και χτυπιοταν στους δικους της ρυθμους, στο επομενο δεκαλεπτο με εκανε μουσκεμα ...εχυσε δυνατα και ενιωθα τις συσπασεις του μουνιου της, συνεχεια ειχε η κωλαρα της που αντεχει και φυσικα το τελος στο στομα της που τα καταπιε ολα.
Ντουζακι και απο τους δυο μας και σκαει με νεα, μαυρα αυτη τη φορα εσωρουχα...πιπουλα και αυτη τη φορα αυτη απο κατω να την γαμαω αργα , την γυρισα στα 4 και συνεχισα αργα ...αποτελεσμα ...να την κανω να χυσει ΞΑΝΑ....
το τελος ερθε παλι στο στομα της που ειναι το αγαπημενο μου
Περασα super και θα το επαναλαβω !!! Υπογραφω!!!!
Να γαματε καλα!!!
GyMaster .