Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
καλα συγουρα δε εισαι ξενερωτη καθολου αλλα με αυτο το κορμακι λεμε εισαι το κατι αλλο...η Τζο είναι καυλιαρα ετσι κι αλλιώς...
καλα συγουρα δε εισαι ξενερωτη καθολου αλλα με αυτο το κορμακι λεμε εισαι το κατι αλλο...η Τζο είναι καυλιαρα ετσι κι αλλιώς...
....και που να τους προλάβω ολους...χαχαχαχαχα!!Έριξες μαλάγρα βλέπω... Κοπάδια θα πιαστούν οι πουτσοι πάλι
....πιπα, ειναι νηστισιμη...εχω πιάσει τον παλμό όλων σας μωρο...εσένα τώρα τι να σου βάλω.. φωτο μου με κελεμπία;!χεχεχεχ!!
Καλη ζωη..οχι τσιγάρο ,οχι φαι σαβούρα,άθληση..καλα συγουρα δε εισαι ξενερωτη καθολου αλλα με αυτο το κορμακι λεμε εισαι το κατι αλλο
Μπα κρέας είναι καλε χεχεχεχε!!....πιπα, ειναι νηστισιμη
...ναι αλλα μπορεις να την πεις και "ροφημα" οποτε νηστισιμοΚαλη ζωη..οχι τσιγάρο ,οχι φαι σαβούρα,άθληση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα κρέας είναι καλε χεχεχεχε!!
Να σαι καλά, καλώς ήρθες αγόρι!Δυνατη πολυ εισαι
Το ρόφημα είναι στο τέλος...αν δεν φας κρέας, δουλειά δεν γινεται...ναι αλλα μπορεις να την πεις και "ροφημα" οποτε νηστισιμο
Το ρόφημα είναι στο τέλος...αν δεν φας κρέας, δουλειά δεν γινεται
....έπιασες τα λεφτά σου αν περιμένεις από μένα συμβουλές μαγειρικής...Να και κατι που δεν μαθαινεις στις εκπομπες μαγειρικης!
....έπιασες τα λεφτά σου αν περιμένεις από μένα συμβουλές μαγειρικής...
...στο φούρνο με πατάτες..γλύκισμα..αχ..!Μα γιατι;
Εχω ακουσει οτι ψηνεις πολυ καλα τους αντρες!
...στο φούρνο με πατάτες..γλύκισμα..αχ..!
Σύντομα δωράκι όπως έταξα για όλες αυτές, χάρη σε σας
(Δεν ξέρω αν είναι όλες μαζεμένες, εχει πολλές σκόρπιες στο νημα υποθέτω ακόμη,δεν έχει σημασία γιατί το δωρο θ αφορά ένα σύνολο πελατών που εχω δει ηδη)
Για γλειφομουνιασμα στα ορθια εισαι....και μια που έβγαλα χθες αργά φωτο,για καλημέρα..
Αχ εχω ακόμη να δω κάποια αγορια...μόλις ολοκληρώσω τον κύκλο μου, τότε θα γράψω τομο χαχαχαχαΠοτε θα βγουν σε βιβλιο;
...ελα τότε..Για γλειφομουνιασμα στα ορθια εισαι
δε μιλαω για τη εμφανηση σου στο οτι δε εισαι ξενερωτη μιλαω στο οτι φαινεσαι πολυ ερωτικη γυναικα απο τα nudes που ανεβαζεις και γενικα απο ολα,δε φαινεσαι απο τις κλασσικες ξενερωτες ιεροδουλες που δε ξερουν να αναψουν εναν αντρα,παροτι δε σε εχω παρει ειμαι συγουρος πως κανεις καλο κρεβατι.Καλη ζωη..οχι τσιγάρο ,οχι φαι σαβούρα,άθληση..