Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
δε υπαρχεις τζο,σε δειχνει κουκλα αυτο το κοκκινο δικτυωτοΝεο αποκτημα...
δε υπαρχεις τζο,σε δειχνει κουκλα αυτο το κοκκινο δικτυωτοΝεο αποκτημα...
Μπα...ποτε δεν μ αρεσε ο Αλέξης, ο Κουλης ειναι πολυ γκόμενος ,έτσι δεν έλεγε μια,!χαχαχαχαχα!!!
τιποτα σεξυ γυναικαρα μιλφαραΝα σαι καλά νεαρε μου..
Με αυτό λογικά θα πιάσεις ψωλιαγκοδε υπαρχεις τζο,σε δειχνει κουκλα αυτο το κοκκινο δικτυωτο
Κολαρα για.χυσιμοΠωπωπω για σκίσιμο είσαι!!!
Θα πιάσεις εύκολα λουτσο με αυτό στο ψάρεμαΚαλημερουδια με καυλες...
Το 'χει κάνει ΚΑΙ αυτό ... Εντάξει, χωρίς γούνινο καπέλλο και φασολάκια, αλλά μας κάνει κι έτσιΡε συ ροκ σταρ ειναι , σαν ροκ σταρ εζησε
Τι περιμενεις , να πηγαινει σαν τον κυριο Ευτυχιο Απριλη μηνα στη λαικη , με γουνινο καπελλο να ρωταει ποσο εχουν τα φασολακια ??
Καλά, έτσι και είχαμε κάνει εμείς το 1/4 απ' αυτά που έχει κάνει ο συγκεκριμένος, ούτε στα 45 δεν θα φτάναμε, όχι 70+ ...Μας ακολουθεί αγορι η ζωή που κάνουμε...δυστυχώς η ευτυχώς...
Ο συγκεκριμένος τα μπιπ ολα..
Όχι και φλώρος ο Alice ... Έχει κάνει και αυτός τα δικά του, πιο νέος.Καλα δεν είναι κι όλοι οι ροκ σταρ καμένα άτομα, δες Αλις Κουπερ,φλώρος...αν κι έχει πει κομματάρες
Ο κομπλεξας με το περουκινι. Επειδη εδω περα ειναι μεσα στα κυκλωματα , νομιζε οτι και στη Δ. Ευρωπη ειναι το ιδιο
...ο βλαχοβαλκανιος κομπλεξας το " κογομπαι " το ειπε κορωπι
....αφού με ξέρεις είμαι ατακτη...χεχεΕντάξει, σκέφτομαι να το κάνω wallpaper στο PC μου !!! Μας ΚΑΤΑΚΑΥΛΩΣΕΣ !!
Αλλά από βδομάδα, γιατί τώρα είμαι σε τριήμερη ΝΗΣΤΕΙΑ, οπότε αν πρόκειται να συνεχίσεις έτσι, νέες φωτό και μάλιστα με τα κόκκινα δίχτυα, πες το μου να μην ξαναμπώ στο thread σου μέχρι τη λήξη της .
....γ@μησι και χύσιμο!Κολαρα για.χυσιμο
Δεν είπα φλώρος αγαπη στην σκηνή ,τον έχω δει πολύ παλιά Λονδίνο σε event,οσο μποι του λείπει τοση ενέργεια εχει,στην προσωπική του ζωή όμως είναι ήρεμος & οικογενειαρχης.Όχι και φλώρος ο Alice ... Έχει κάνει και αυτός τα δικά του, πιο νέος.
(Τον είδα στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι και έμεινα με ανοιχτό το στόμα! Απίστευτη ενέργεια και με τον ήλιο στη μούρη, αφού βγήκε στις 19:30)
Υπομονή..γι αυτό σας βσζω υλικό εξάλλου, μέχρι να καταφέρετε να με δείτε αγορι ...Εχθες εκατσα εβγαλα τα κόμιστρα για να ρθω και δεν μ βγαινουν
Εχω τρενο πηγαιν Ελα 60€
Ξενοδοχειο κανα 30€
Τζο για 1.5Η 140€
Συν ταξί ή συγκοινωνια 10€
250€ για 1.5Η πρεπει να τραβιέμαι ολη μερα.
Θα τον παιζω για παρτυ σου αρκετα ακομα
Θα τον καταπιώ ολόκληρο..σιγά μην γλυτώσει χαχαχα!...μεχρι να κατσει η φαση για τσιπουρακια, εκει ο τσιπουρομεζες δν νομιζω να καταφερει να ξεγλιστρησει
Υπομονή..γι αυτό σας βσζω υλικό εξάλλου, μέχρι να καταφέρετε να με δείτε αγορι ...
....εννοείται....Γουστάρεις να τον κάνουμε λάστιχο για πάρτη σου, ε??