Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.487
- Πόντοι
- 4.496
Με δυο κατοσταρικα απο τη καλλιθεα?Αχα,ευκαιρία να πάρω κι άλλα!!!
Με δυο κατοσταρικα απο τη καλλιθεα?Αχα,ευκαιρία να πάρω κι άλλα!!!
Τα δικά μου είναι λιγοοοοο παραπάνω τσιμπημένα σε τιμή..κοστίζουν,είναι από sex shop.Με δυο κατοσταρικα απο τη καλλιθεα?
Θα στο σκισουμε μη χαιρεσαι
Μες τη καυλα εισαι με το διχτυ.κι η αλυσιδιτσα στο ποδι ολα τα λεφτα.για φουττζομπ να χυνουμε στο διχτακιΝεο αποκτημα...
Ουαου !!! Σκέτη καύλαΝεο αποκτημα...
JamaisΠρώτη μούρη τον έβαλα ε;;Δεν έχετε παράπονο!
Καλα το πας, συνέχισεΝεο αποκτημα...
Βλέπω αγοράκια σας αρέσουν τελικά τα εσώρουχα μου...ειδικά τα κόκκινα χαχαχαχαχα!
Εχεις γουστο, για αυτο θα σε παω στο BalmoralΒλέπω αγοράκια σας αρέσουν τελικά τα εσώρουχα μου...ειδικά τα κόκκινα χαχαχαχαχα!
....ναι, σε οσους ανηκουν σε αλιευτικους συνεταιρισμους?!?!?!Βλέπω αγοράκια σας αρέσουν τελικά τα εσώρουχα μου...ειδικά τα κόκκινα χαχαχαχαχα!
jamais ΚορωπιJamais
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα το πας, συνέχισε
Γειά σου και σένα καυλιαρη μου...Καλησπέρα Μέγαλη μου καυλα
Τον @REGGAS θέλω να ρίξω στα δίχτυα μου..αλλα είναι ζόρικο ψαράκι,ολο ξεγλιστρα....ναι, σε οσους ανηκουν σε αλιευτικους συνεταιρισμους?!?!?!
Όσες φορές και να δω το βιντεάκι, δεν καταλαβαίνω που κολλάει το Κορωπί με το σκηνικό ολο..το σκεπτικό του...jamais Κορωπι
Τον @REGGAS θέλω να ρίξω στα δίχτυα μου..αλλα είναι ζόρικο ψαράκι,ολο ξεγλιστρα
Και εγω δεν το καταλαβαινα μεχρι που μου το εξηγησε γαλλομαθηςΌσες φορές και να δω το βιντεάκι, δεν καταλαβαίνω που κολλάει το Κορωπί με το σκηνικό ολο..το σκεπτικό του...
Δυνατη πολυ εισαιΣπύρος Λούης σήμερα η Τζο...απο το τρέξιμο, αλλα να βαλω κάτι να υπάρχει!!
...αναρχια στα ψαρια, αναρχια στις γατες, αναρχια παντου!!! Μεχρι κ στας ΛονδιναςΜωρο εγω τα σχιζω τα διχτυα.
Ειμαι αναρχοψαρο. Χαχαχα!
Είμαι η ντροπή της μάνας μου, σιχαίνομαι το τσαι χαχαχαχαχα!!!...αναρχια στα ψαρια, αναρχια στις γατες, αναρχια παντου!!! Μεχρι κ στας Λονδινας