Πρύτανης ΧΧl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 21
Κι εδώ ρέ άτιμε!!! Όλο πάνω κάτω είσαι.... θά σέ φάνε τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα μού φαίνεται......χαχαχα....μέρααααα....
έτσι είμαι αυτή τη στιγμή!!!
Κι εδώ ρέ άτιμε!!! Όλο πάνω κάτω είσαι.... θά σέ φάνε τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα μού φαίνεται......χαχαχα....μέρααααα....
έτσι είμαι αυτή τη στιγμή!!!
Πάλι ξεβράκωτη εσύ?.... μέραααααα........και μια που έβγαλα χθες αργά φωτο,για καλημέρα..
Και νηστευει..δλδ αν δεν νηστευε θα μας έτρωγε ολες μαζί χαχαχαχαχα!!Κι εδώ ρέ άτιμε!!! Όλο πάνω κάτω είσαι.... θά σέ φάνε τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα μού φαίνεται......χαχαχα....μέρααααα....
Δεν ξέρεις πόσο γρήγορα είναι αυτά τα άτιμα τα τρένα !!!Κι εδώ ρέ άτιμε!!! Όλο πάνω κάτω είσαι.... θά σέ φάνε τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα μού φαίνεται......χαχαχα....μέρααααα....
Θά αγιάσει μέ τήν νηστεία καί θά σάς εξομολογήσει όλες ό αχόρταγος....σκύψε ευλογημένη ένα πράγμα....ντροπή και αίσχος του.....Και νηστευει..δλδ αν δεν νηστευε θα μας έτρωγε ολες μαζί χαχαχαχαχα!!
Δεν μπορώ όλες μαζί γιατί προσέχω τη σιλουέτα μου!Και νηστευει..δλδ αν δεν νηστευε θα μας έτρωγε ολες μαζί χαχαχαχαχα!!
Τώρα που έρχεται ή άλλη κάτω να σέ δώ!! Θά σέ ξεζουμίσουν...Δεν ξέρεις πόσο γρήγορα είναι αυτά τα άτιμα τα τρένα !!!
ρε συ δε νηστεύω λόγω θρησκείας, αλλά λόγω του ότι σα σωστός και γνήσιος οπαδός πριν από τα μεγάλα ματς πρέπει να απέχω από κάθε μορφή σεξ, όπως ακριβώς και οι αθλητές!!Θά αγιάσει μέ τήν νηστεία καί θά σάς εξομολογήσει όλες ό αχόρταγος....σκύψε ευλογημένη ένα πράγμα....ντροπή και αίσχος του.....
καλέ ποια έρχεται? Καμμία δεν έρχεται!Τώρα που έρχεται ή άλλη κάτω να σέ δώ!! Θά σέ ξεζουμίσουν...
Ετσι ετσι ,αχ !!πάλι καυλωσα γμτ!!χαχαχαχα!καλέ ποια έρχεται? Καμμία δεν έρχεται!
Άσε που έχω τάξει του μικρού το κωλαράκι της Jo
Ναι, σου είναι και δύσκολο βλέπεις!!!! χαχαχαχαΕτσι ετσι ,αχ !!πάλι καυλωσα γμτ!!χαχαχαχα!
Το θέμα είναι όμως ότι εγώ σε καύλωσα και άλλος θα σβήσει την καύλα!!!Ετσι ετσι ,αχ !!πάλι καυλωσα γμτ!!χαχαχαχα!
Πλέον ναι. Γιατί παλιότερα ήταν κι αυτός ... μπουμπούκι!Δεν είπα φλώρος αγαπη στην σκηνή ,τον έχω δει πολύ παλιά Λονδίνο σε event,οσο μποι του λείπει τοση ενέργεια εχει,στην προσωπική του ζωή όμως είναι ήρεμος & οικογενειαρχης.
συγουρα οχι λογικα,ειναι καυλα με αυτο το κορμακι η τζοΜε αυτό λογικά θα πιάσεις ψωλιαγκο
...η Τζο είναι καυλιαρα ετσι κι αλλιώς...συγουρα οχι λογικα,ειναι καυλα με αυτο το κορμακι η τζο
...εχω πιάσει τον παλμό όλων σας μωρο...εσένα τώρα τι να σου βάλω.. φωτο μου με κελεμπία;!χεχεχεχ!!Έτσι μπράβο!!! Να ικανοποιήσεις και τους μουνάκηδες, αλλά και τους κωλαράκηδες!!
Τους ...νηστεύοντες ?????
Έριξες μαλάγρα βλέπω... Κοπάδια θα πιαστούν οι πουτσοι πάλι