Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.491
- Πόντοι
- 11.836
GoodmorningΚαλημερουδια!
Προβολή συνημμένου 946731
GoodmorningΚαλημερουδια!
Προβολή συνημμένου 946731
Καλημέρα!Goodmorning
Κάνουμε τις ετοιμασίες για το πέταγμα..!Κι εσείς οτι κι εάν κάνετε αγόρια την Δευτέρα!
Θα εχει και καλό καιρό !Κάνουμε τις ετοιμασίες για το πέταγμα..!
Ισχύει θα φύγει πολύς κόσμοςΘα εχει και καλό καιρό !
Καλημερουδια!
Καλημέρα μωρό μου!Καλημερούδια καύλα μου!!
Άντε πάλι... επανάληψη στό μάθημα... ο Όλυμπος και ό Κίσαβος μέ τίς κόκκινες κορυφέ τους.... θά αμωλήσω τόν Πηνειό στην μέση μου φαίνεται νά τά κάνει όλα μούσκεμα....Καλημερουδια!
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!Ε αντε ντε,να δροσιστώ!!Άντε πάλι... επανάληψη στό μάθημα... ο Όλυμπος και ό Κίσαβος μέ τίς κόκκινες κορυφέ τους.... θά αμωλήσω τόν Πηνειό στην μέση μου φαίνεται νά τά κάνει όλα μούσκεμα....
Στήν εκκλησία θά πάς?... Βρακί νά βάλεις.... Μήν το ξεχάσεις πάλι!....Αυτά τα όμορφα μου λέτε ,και παίρνουν αέρα τα μυαλά της μεγαλο-μπεμπεκας χαχαχαχαχα!
Αντε να πάω να ετοιμαστώ..τα φιλιά μου σε ολα τ αγόρια !
ωωωωΚαλημερουδια!
Αμα παω εγω εκκλησία θα πέσει να με πλακώσει...Στήν εκκλησία θά πάς?... Βρακί νά βάλεις.... Μήν το ξεχάσεις πάλι!....
Δεν πρέπει να υπάρχουν απωθημένα μωρο μου...Το μεγάλο μου αποθυμενο είσαι καυλα μου
Βρε νά πέσει ή εκκλησία όχι αλλά νά σέ κυνηγάει ό παπάς μέ τό πουλί στό χέρι γιά νά σέ γ@ μήσει παίζει!.... Άνθρωπος είναι κι αυτός....σκύψε ευλογημένη!.....Αμα παω εγω εκκλησία θα πέσει να με πλακώσει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πρέπει να υπάρχουν απωθημένα μωρο μου...
....αχ ,και δεν τους έχω σε υπόληψη τους παπάδες..γενικα και πελατειακα,μπέμπη..Βρε νά πέσει ή εκκλησία όχι αλλά νά σέ κυνηγάει ό παπάς μέ τό πουλί στό χέρι γιά νά σέ γ@ μήσει παίζει!.... Άνθρωπος είναι κι αυτός....σκύψε ευλογημένη!.....
Συγγνώμην...αλλά υπονοεις ότι είσαι....σκισμένη και ότι θέλεις ράψιμο;Να πάω να ραφτω τότε!