Τέλος για σήμερα αγοράκια μου..αύριο δεν μπορώ να πω τπτ με σιγουριά,βλέποντας και κάνοντας..σίγουρα περαν καιρού, λιγη ξεκούραση την χρειάζομαι..
Τζο μου ηρθε 112 για ακραια φαινομενα καυλας.
Τι να κανω;
Τέλος για σήμερα αγοράκια μου..αύριο δεν μπορώ να πω τπτ με σιγουριά,βλέποντας και κάνοντας..σίγουρα περαν καιρού, λιγη ξεκούραση την χρειάζομαι..
....ελα όπως εισσι τωρα να προλάβουμε να σε κάνω καλά χαχαχαχα!Τζο μου ηρθε 112 για ακραια φαινομενα καυλας.
Τι να κανω;
Βασικα φυγε απο Ελλαδα για Λονδινο και παρε με μαζι σου χαχαχαΜωρό, πραγματικά απέχω απ αυτα..τα βρίσκω και τοσο κουραστικά...πρέπει να έχει κάποιος/κάποια άπλετο χρόνο για ν ασχολείται με μικροτητες, πέραν τούτου, χρόνια προπονω γυναίκες, και ζώντας με τις ανασφάλειες και κάποια κομπλεξ τους,προσπαθώ να τα"πεταξω" απο πανω μου ...
....αχ ίσως σε λίγα χρόνια να το κανω..Βασικα φυγε απο Ελλαδα για Λονδινο και παρε με μαζι σου χαχαχα
....ελα όπως εισσι τωρα να προλάβουμε να σε κάνω καλά χαχαχαχα!
Ε οχι 80αρι δωράκι στο κράτος..τουλάχιστον εγώ θα σου έδινα κωλο με τοσα χαχχαχαχαχΜε βαζεις σε πειρασμο αλλα δεν εχω αλυσιδες.
Χαχαχα!
Ε οχι 80αρι δωράκι στο κράτος..τουλάχιστον εγώ θα σου έδινα κωλο με τοσα χαχχαχαχαχ
Το είχε στρώσει εκεί…; αποκλείεται με τόση φωτιά που εκπέμπειΕγω πάντως πέρσι στον χιόνια αν και αποκλεισμένη αγόρια, δούλεψα..ήρθαν πελάτες ένστολοι μόνο, δεν μασάνε σε τπτ χαχαχαχαχαχα!!!
Με τζιπάκια έσκασαν μύτη!!
..έξυπνη ατάκα αγορι...Το είχε στρώσει εκεί…; αποκλείεται με τόση φωτιά που εκπέμπει
Έχω και κάποιες αναλαμπές που και που (ατάκαδορος μεγάλος)..έξυπνη ατάκα αγορι...
Καλημέρα Τζο! Ο καιρός ειναι για μεσα... πολυυυυυ μέσα...Καλημέρα αγοράκια μου,σήμερα αν κάνω κάποια ραντεβού από το απόγευμα νωρίς και μετά ,τώρα το πρωί οχι, να ξεκουραστώ λίγο και αναλόγως του καιρού φυσικα..πάντως για να μου τηλ πρωί πρωί από καυλες πατε μια χαρά !
Είναι αχορταγα τ αγόρια μου τι να κάνω....Καλημέρα Τζο! Ο καιρός ειναι για μεσα... πολυυυυυ μέσα...
....ετσι πρεπει... τ αγοράκια έχουν ανάγκη από στοργή.. ολο θέλουν να χωθούν κάπου...Κάνει κρύο τζοανα... πρέπει κάπου να μπούμε να ζεσταθουμε....
Τρελό μωρό.Μην σας αφήσω όμως χωρις φωτο...έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια η πρωινή...
Υπάρχει κ επιστήμονικη ανάλυση επ αυτούΕίναι αχορταγα τ αγόρια μου τι να κάνω....
Ωωω να σουυυ.... ΑχχχΜην σας αφήσω όμως χωρις φωτο...έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια η πρωινή...
Ευχαριστώ αγόρι!Τρελό μωρό.
Σου άρεσε..ε;;Ωωω να σουυυ.... Αχχχ
Εδω είναι καυλονημα μωρό μου..Πωπω πριν λίγο ξύπνησα και μου έχει γίνει σαν την κολόνα της ΔΕΗ...