Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.593
Πεστα καλε μου,εγω αν δεν συμπληρωσουν ομάδα ποδοσφαίρου συν τον πάγκο, δεν ανοίγω ποδια!!Σαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε
Πεστα καλε μου,εγω αν δεν συμπληρωσουν ομάδα ποδοσφαίρου συν τον πάγκο, δεν ανοίγω ποδια!!Σαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε
Κωλακιας;;;!!!
Μάλλον κωλόπαιδο....
Και εμένα μου αρέσουν τα ομαδικά αλλά με γυναίκες......
Εγω πάντως πέρσι στον χιόνια αν και αποκλεισμένη αγόρια, δούλεψα..ήρθαν πελάτες ένστολοι μόνο, δεν μασάνε σε τπτ χαχαχαχαχαχα!!!
Με τζιπάκια έσκασαν μύτη!!
Βρε.. βρε .... κοίτα να δεις που οι υπερασπιστές του νόμου κάνουν τέτοια πράγματα ....
Εσυ μωρό μου λιώνεις και τα χιόνια. . Το καλοκαίρι τους καύσωνες θα τους λένε Τζοάννα!Τρελοκομεία μου παω γιατί έχω μέλλον ακομη..θα σας δω μετα..εννοείται ότι αύριο με χάλια καιρό αν κάνει ,ραντεβού δεν γίνονται, ειδικά σε μένα που είμαι προς βόρεια...
Εσυ μωρό μου λιώνεις και τα χιόνια. . Το καλοκαίρι τους καύσωνες θα τους λένε Τζοάννα!
Εγω δεν την βγάζω έξω με τόσο κρύο.. είναι και 9 cm θα την χάσω με τόσο κρύο και δεν έχω και το τηλέφωνο της Νικολουλη!!Λες αυριο να τη βγαλουμε Αττικη οδο;
Εγω δεν την βγάζω έξω με τόσο κρύο.. είναι και 9 cm θα την χάσω με τόσο κρύο και δεν έχω και το τηλέφωνο της Νικολουλη!!
Υγ: το ξέρω ότι άλλο εννοούσες!
Ωραια ανοιγματα
Χιλιοι καλοι χωρανεΣαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε
τέτοια λες και με αρρωσταινεις......αντέχει τα πάντα το κωλαρακι μου!
Των φρονιμων τα παιδια...........ζεματάνε...επίσης, από το φόβο τ αγόρια μου μηπως αποκλειστούν, σήμερα έδωσαν πονο ..τωρα κατάφερα να φάω.
Ναι , και εχω εμπειρια απο συγκεκριμενα περιστατικα για να επιβεβαιωσω οτι εισαι cool και ακομπλεξαριστηΧαίρομαι που με τοποθέτησες στις εξαιρέσεις, εγω εχω φουλ αυτοπεποίθηση και μάλιστα μου το αναφέρουν άτομα που συναναστρεφομαι.
Απόδειξη ότι δεν τρέχω σε πλαστικούς να κάνω ένα σωρό επεμβάσεις για να φανώ νεότερη & "ατσαλακωτη",εχω αποδεχθεί οτι μεγαλώνω και προσπαθώ να μεγαλώνω φυσικά κι όμορφα, 20 αρα δεν θα γίνω παλι ,οτι και να κανω, και δεν θα θελα να ήμουν ξανα νιατο,απολαμβάνω την εμπειρία των χρόνων μου!
Μωρό, πραγματικά απέχω απ αυτα..τα βρίσκω και τοσο κουραστικά...πρέπει να έχει κάποιος/κάποια άπλετο χρόνο για ν ασχολείται με μικροτητες, πέραν τούτου, χρόνια προπονω γυναίκες, και ζώντας με τις ανασφάλειες και κάποια κομπλεξ τους,προσπαθώ να τα"πεταξω" απο πανω μου ...Ναι , και εχω εμπειρια απο συγκεκριμενα περιστατικα για να επιβεβαιωσω οτι εισαι cool και ακομπλεξαριστη
Βεβαια εχεις και ενα αβανταζ , οτι εχεις και επιρροες απο Δ. Ευρωπη, γενικα οι δυτικοευρωπαιες απο την εμπειρια που εχω ειναι cool
Οι Ελληνιδες ειναι γλυκες κοπελλες ΑΛΛΑ, οι περισσοτερες , μαλλον απο τον τροπο που μεγαλωνουν , ενα βουνο κομπλεξ.
Απο μια ημερομηνια που ξεχασες , απο λιγη σκονη στο αμαξι σου, απο μια γνωστη σου που μιλησες λιγο, την τσακωνουν στον αερα την παρεξηγηση και την κομπλεξομιρλα !!!!