Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 181.075
Αχ τ αγοράκια μου τα όμορφα...μαγευτείτε κι ελάτε όλοι μαζί καλε, ένας ένας θα χάσουμε χρόνο!!
Όλοι οι καλοί χωράνε....!!!Πόσα άτομα δλδ?
Αχ τ αγοράκια μου τα όμορφα...μαγευτείτε κι ελάτε όλοι μαζί καλε, ένας ένας θα χάσουμε χρόνο!!
Ωχ,λάθος χαχαχαχα αν και μαγευω πούτσες...Μαζευτειτε εννοεις.
Εκτος και ομολογεις οτι μας εκανες μαγια!
Ωχ,λάθος χαχαχαχα αν και μαγευω πούτσες...
Άναψε τ καλοριφέρ η Τζοάνα!
Εχει πάρει φωτιά το μουνάκι κ το κωλαράκι μου...χαχαχαχαχαχαΆναψε τ καλοριφέρ η Τζοάνα!
Εχει πάρει φωτιά το μουνάκι κ το κωλαράκι μου...χαχαχαχαχαχα
Θέλει λίγο σάλιο για να σβήσει.....
Λες να είναι κρύα?? Λάβα...Λες να ειναι ζεστά εκεί μέσα @nothorny ?...κρυώνω @Sexyjoanna !!
Λες να είναι κρύα?? Λάβα...
...ζεματάνε...επίσης, από το φόβο τ αγόρια μου μηπως αποκλειστούν, σήμερα έδωσαν πονο ..τωρα κατάφερα να φάω.Λες να είναι κρύα?? Λάβα...
...ζεματάνε...επίσης το φόβο τ αγόρια μου μηπως αποκλειστούν, σήμερα έδωσαν πονο ..τωρα κατάφερα να φάω.
@Bathory10 , @rsotos7 , @REGGAS (καρχαρίας πλέον) ακονίστε τα πουλιά σας!! Έχουμε ειδική αποστολή στης @Sexyjoanna το μουνάκι!!Πόσα άτομα δλδ?
@Bathory10 , @rsotos7 , @REGGAS (καρχαρίας πλέον) ακονίστε τα πουλιά σας!! Έχουμε ειδική αποστολή στης @Sexyjoanna το μουνάκι!!
Σαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε@Bathory10 , @rsotos7 , @REGGAS (καρχαρίας πλέον) ακονίστε τα πουλιά σας!! Έχουμε ειδική αποστολή στης @Sexyjoanna το μουνάκι!!
Κωλακιας;;;!!!Σας το χαριζω το μουνακι.
Εγω θα ασχοληθω με το κωλαρακι!
Σαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε
Πεστα καλε μου,εγω αν δεν συμπληρωσουν ομάδα ποδοσφαίρου συν τον πάγκο, δεν ανοίγω ποδια!!Σαν λίγοι να είμαστε.Ουτε μεραρχια δεν συγκροτουμε