Το 77 αρα στα 44 αισίως..Επίσης υπάρχει άτομο που έχει δει ντοκουμέντο όπως έχω αναφέρει, ..αυτά πάμε παρακάτω
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Το 77 αρα στα 44 αισίως..Επίσης υπάρχει άτομο που έχει δει ντοκουμέντο όπως έχω αναφέρει, ..αυτά πάμε παρακάτω
Αγορίνα μου εσύ.. ?
Όχι ρε... Τι θα γίνει με αυτόν τον πάτο σου επιτέλους;;; Καθε φορά μου φαίνεται και πιο όμορφος
εσενα βλεπω να σε κανει ο κωστακης στανταρ στην σουβλα με το αβαταρ που γυρναςΌχι ρε... Τι θα γίνει με αυτόν τον πάτο σου επιτέλους;;; Καθε φορά μου φαίνεται και πιο όμορφος
παλι ανοιξες το κουτακι με τις μ..... , δεν πειραζει μου αρεσει το χιουμορ σου ο για να ειμαι ειλικρινης οποτε λογικο και ορισμενες φορες να ειναι κρυαδες αυτα που γραφειςαμα την δηλωσε ζητα το Ε9 αν δεν την εχει βαλει καρφωσε την στο ΣΔΟΕ
Θα μπει όπου να'ναι πλάκωσαν πολλοι χαχαχαεσενα βλεπω να σε κανει ο κωστακης στανταρ στην σουβλα με το αβαταρ που γυρνας
Χιούμορ κάνουμε ..απλά απολαύσε το .παλι ανοιξες το κουτακι με τις μ..... , δεν πειραζει μου αρεσει το χιουμορ σου ο για να ειμαι ειλικρινης οποτε λογικο και ορισμενες φορες να ειναι κρυαδες αυτα που γραφεις
δεν σε ρωτησε κανεις τι σου αρεσει και τι οχι αν δεν σου κανει ξερεις εσυ φωναξε το φιλο σου να με μαλωσειπαλι ανοιξες το κουτακι με τις μ..... , δεν πειραζει μου αρεσει το χιουμορ σου ο για να ειμαι ειλικρινης οποτε λογικο και ορισμενες φορες να ειναι κρυαδες αυτα που γραφεις
Ο Κωστάκης είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.!!! Για τους φίλους του γίνεται θυσία...εσενα βλεπω να σε κανει ο κωστακης στανταρ στην σουβλα με το αβαταρ που γυρνας
Εισαι φαν του εσύ.. Το γνωρίζω..?Όχι ρε... Τι θα γίνει με αυτόν τον πάτο σου επιτέλους;;; Καθε φορά μου φαίνεται και πιο όμορφος
καλα καλα τραγουδα μετα θα μου πεις τα υπολοιπα που το νικ θα το κανεις αθανασιος διακοςΟ Κωστάκης είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.!!! Για τους φίλους του γίνεται θυσία...
Μοναχοφαης είναιΟ Κωστάκης είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.!!! Για τους φίλους του γίνεται θυσία...
?????Αν δεν είχα δει τις φωτογραφίες της jo θα νόμιζα πως μπήκα σε άλλο νήμα με αυτά που διαβάζω
μαλλον παλι σημερα δεν εχεις παρει την θεραπεια σου και ξεφευγεις.δεν σε ρωτησε κανεις τι σου αρεσει και τι οχι αν δεν σου κανει ξερεις εσυ φωναξε το φιλο σου να με μαλωσει
μην μας το κανεις αυτο θα κλαψουμε ομαδικα τζαμπατζημαλλον παλι σημερα δεν εχεις παρει την θεραπεια σου και ξεφευγεις.
ομως δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης ιδιαιτερα μαζι σου οποτε σε αφηνω να γραφεις οτι παραλογισμο θες και σου ευχομαι περαστικα και καλο μεσημερι
μην μας το κανεις αυτο θα κλαψουμε ομαδικα τζαμπατζη
Για αυτόν και τους φίλους του έχει δηλώσει ο άνθρωποςΜοναχοφαης είναι
και αλλος υποψηφιος ωχ θα χυθει πολυ αιμαΓυναικαρα μου εσυ