TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω εδω ξερεις κοπριτης αναπαγγελτος επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔεγώ μια μπαίνω μια δεν μπαίνω λόγω δουλειας και υποχρεώσεων!
εγω εδω ξερεις κοπριτης αναπαγγελτος επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔεγώ μια μπαίνω μια δεν μπαίνω λόγω δουλειας και υποχρεώσεων!
....μπαίνεις και λες καλή κουβέντα για μένα ενώ μόνο με εκραζες..Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις!
επίσης "μας"??? γράφεις και για άλλους?
όχι ρε ούτε καν!εγω εδω ξερεις κοπριτης αναπαγγελτος επιδομα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ
δεν υπάρχεις λέμε!....μπαίνεις και λες καλή κουβέντα για μένα ενώ μόνο με εκραζες..
Λογικό να αιφνιδιάστω..αρχικά υπέθεσα ότι τρολαρεις..ίσως όμως Όχι,και να τα εννοείς ,δε ξέρω..
.....☺ ελπίζω σε λίγο να μην αρχίσεις κράξιμο πάλι και να παραμείνεις έτσι..όχι ρε ούτε καν!
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, αφού είσαι άξιος σε αυτόν τον τομέα(το εννοώ χωρίς ειρωνεία)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν υπάρχεις λέμε!
Τα σπας πως να το γράψω?
τζο βαψτο επειγον δεν πας καλα πυρετο εχεις....μπαίνεις και λες καλή κουβέντα για μένα ενώ μόνο με εκραζες..
Λογικό να αιφνιδιάστω..αρχικά υπέθεσα ότι τρολαρεις..ίσως όμως Όχι,και να τα έννοιες ,δε ξέρω..
Μπερδεύτηκα...Νομίζω ότι από κάπου θα βγει ο συγχωρεμένος ο Μπονατσος και θα πει..ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ?τζο βαψτο επειγον δεν πας καλα πυρετο εχεις
Δεν υπάρχει περίπτωση!.....☺ ελπίζω σε λίγο να μην αρχίσεις κράξιμο πάλι και να παραμείνεις έτσι..
Εσύ μονίμως πριν...? Και σ έχω πάρει από φόβο.. τεσπα ευχαριστώ όπως και να.έχει για ευγενική παρέμβαση σου..Δεν υπάρχει περίπτωση!
Τετοιο σώμα, τέτοια καυλα που εκπέμπεις πως να κράξει κάποιος!
άσε τα παλιά!Εσύ μονίμως πριν...?
?άσε τα παλιά!
Έφυγαν!
είσαι Καυλα με Κ κεφαλαίο!
Εσύ μονίμως πριν...?
Άσε τις Ουκρανές στο άλλο νημα και πέσε εδώ με τα μούτρα!Θα κόλλησε διπολική διαταραχή από την άλλη κυρία.
Συμβουλή!
Άσε τις Ουκρανές στο άλλο νημα και πέσε εδώ με τα μούτρα!
Τα φτύνω..?Η άλλη όμως τα καταπίνει.
Κάνει τέτοια κόλπα η Ιωάννα;
Μπα προτιμώ εδώ μαζεμένα και όμορφα...όπως είχες πει κάποτε.. ?Άσε τις Ουκρανές στο άλλο νημα και πέσε εδώ με τα μούτρα!
Συμβουλή!
Πές στον anti να σου ανοίξει καρτέλα να βάζουμε τις κριτικές και να τις έχουμε μαζεμένες!
Δεν πρέπει μια μουνάρα σαν εσένα να χάνονται οι κριτικές εδώ μέσα στις σελίδες!
Αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ!
Όχι δε θέλω.συνειδητά δε θέλω.Καλό θα είναι να υπάρχει μια καρτέλα για κριτικές. Να το ζητήσεις
Υποσυνείδητα όμως;Όχι δε θέλω.συνειδητά δε θέλω.
Ούτε έτσι και παρακαλώ ας λήξει ?δε το θεωρώ θέμα συζήτησης που προσφέρει κστι εφόσον γνώμη δεν αλλάζωΥποσυνείδητα όμως;