olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Πάσο. Ό, τι θέλει το κορίτσι.Ούτε έτσι και παρακαλώ ας λήξει,δε το θεωρώ θέμα συζήτησης που προσφέρει κστι εφόσον γνώμη δεν αλλάζω
Πάσο. Ό, τι θέλει το κορίτσι.Ούτε έτσι και παρακαλώ ας λήξει,δε το θεωρώ θέμα συζήτησης που προσφέρει κστι εφόσον γνώμη δεν αλλάζω
ΕυχαριστώΠάσο. Ό, τι θέλει το κορίτσι.
Τώρα πως θα πάμε για δουλειά έτσι;
Καλώς το μικρό μου ?Τώρα πως θα πάμε για δουλειά έτσι;
Είναι ωραίο να ξεκινάει κάποιος την μέρα του με καβλες ?Καλώς το μικρό μου ?
Τετοια φωτο εννιαμιση το πρωι;
Με μπερδευειςΤα λέω αλλλα δεν με ακούνε!
Απο τις λίγες που αξιζουν τόσο!
Δοτική μέχρι παρεξηγήσεως!
Εμένα να δεις...Με μπερδευεις
Εχετε συναντηθεί;Εμένα να δεις...
Μπα, αυτός μέχρι χθες εκραζε σήμερα με εκθειάζει . . Μήπως με είδε στον ύπνο του γυμνή λέω τώρα ? γιατί στο ξύπνιο του με βλέπει και εδώ ?Εχετε συναντηθεί;
Πρεπει να το ψαξουμε το θέμα.
Βάλε και 10 χρόνια πανω χαχαχαχα!!!την έχω δηλώσει εδώ μέσα εξάλλου αλλά μόνο γι αυτό που είπες μικρέ..θα σε περιποιηθώ σπέσιαλ ??Θα μπορούσα να μάθω την ηλικία γιατί πάνω από 33 34 αποκλείεται από τις φωτογραφίες που έχω δει
43 με κορμί 20αρας....Βάλε και 10 χρόνια πανω χαχαχαχα!!!την έχω δηλώσει εδώ μέσα εξάλλου αλλά μόνο γι αυτό που είπες μικρέ..θα σε περιποιηθώ σπέσιαλ ??
43 η 45 είπε πως είναι?43 με κορμί 20αρας....
Δεν τα ρωτάμε αυτά φίλε μου....κιλά κ ηλικία πότε...43 η 45 είπε πως είναι?
Ωωωω ευχαριστώ πολύ!!!43 με κορμί 20αρας....
Xα χα χα , γενικοτερα ισως εχεις δικιο αλλα εχει δηλωσει η ιδια την ηλικια τηςΔεν τα ρωτάμε αυτά φίλε μου....κιλά κ ηλικία πότε...
43 με κορμί 20αρας....
αμα την δηλωσε ζητα το Ε9 αν δεν την εχει βαλει καρφωσε την στο ΣΔΟΕXα χα χα , γενικοτερα ισως εχεις δικιο αλλα εχει δηλωσει η ιδια την ηλικια της