Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.103
Τάσο μου, επειδή έχεις αίσθηση του καλού χιούμορ σε πάω να ξέρεις.. ??και αλλος υποψηφιος ωχ θα χυθει πολυ αιμα
Τάσο μου, επειδή έχεις αίσθηση του καλού χιούμορ σε πάω να ξέρεις.. ??και αλλος υποψηφιος ωχ θα χυθει πολυ αιμα
?????Γυναικαρα μου εσυ
τι λες τωρα ...Έτος γεννήσεώς 1977 εν Αθήναι ύψος στη ταυτότητα 1,72 ,κιλα στα 60 με συν πλην ένα κιλό όταν τρωω ασύστολα ? σας έλυσα απορίες ετσι,?
Γιατί μας κάνεις την καρδιά περιβόλι τώρα;;;Προκόψα τώρα
Κάνω δηλώσεις να γράφουν στα πρακτικάτι λες τωρα ...
Βυζάρες μου!!!Καλημέρα ?
Τους μυριστηκες και μπήκες αγόρινα μου Ε,?Το ήξερα χαχχαχαχαΒυζάρες μου!!!
Για πιπιλισμα, ισπανικό και χυσιμο!!!
Και εσένα ποίος σου ζήτησε να μας πεις την άποψη σου;;;Καλημερα Τζο
Πιο ωραια φωτο
Να προσέχουν τι λένε και το κυριότερο τι θα πράξουν...έτσι πες τους.Τους μυριστηκες και μπήκες αγόρινα μου Ε,?Το ήξερα χαχχαχαχα
η συνηγορος κανει και λεει οτι θελειΚαι εσένα ποίος σου ζήτησε να μας πεις την άποψη σου;;;
Και εσένα ποίος σου ζήτησε να μας πεις την άποψη σου;;;
Κώστας μας;;;Αρκει να μη με δειρει ο κωστας μας
εφυγε και ο βλαχος πριν λιγο θυμωσε τον θίξαμεΣήμερα λόγω της καταθεσης καρδιας από τον αλπουλα και που δε μπήκε να με ΚΡΑΞΕΙ το αντίθετο μάλιστα...!θα σας πάω όλους στα βλάχικα να σας κεράσω ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα έχουν αυτά οι σχέσεις!!!Είναι λίγο ζηλιάρης
..πέραν μοναχοφαης ?
Κώστας μας;;;
Δικός σου δεν θα γίνω ποτέ, όσο και να με παρακαλάς!!!
Βρήκα γυναικάρα τώρα!!!
Τι μονομαχία να κάνω μαζί σου,ποιος σαλαχάει καλύτερα τα πρόβατα;;;Αν θελει και μονομαχια εδεσε το γλυκο
εμ και στα ΒΛΑΧΙΚΑ θελεις να μας κερασεις ...Με διεκδικεί πάλι ο τσοπανης..αλλά έχει κατι βουκολικο που μ εξιτάρει..
εμ και στα ΒΛΑΧΙΚΑ θελεις να μας κερασεις ...
Είπα θα το σκεφτώ, δεν δέχτηκα τη φιλία σου ακόμη.Εγώ με τον Κώστα είμαι φίλος. Βγήκα απο τη λίστα...