Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Με σύντροφό ????Στα 26,27 περίπου...απο τοτε κόλλησα..αμα δω σενιο ανδρικό κωλαρακι θελω να το γλύψω με μανία!
Με σύντροφό ????Στα 26,27 περίπου...απο τοτε κόλλησα..αμα δω σενιο ανδρικό κωλαρακι θελω να το γλύψω με μανία!
Ναι .Εντωμεταξύ σ εμένα ,δεν με φτιάχνει το γλύψιμο κωλαρακι, αδιάφορο...Με σύντροφό ????
Ειναι αυτό το αγγλοσαξονικό σου ταπεραμεντο για αυτό ....συζητούσα με έναν φίλο που ζει μια δεκαετία τώρα στο Λονδίνο και μου πε πως ισχύει η φήμη πως οι Αγγλίδες είναι ψωλαρπαχτρες και γουστάρουν τα kinky σκηνικά .....που να βρεθεί Ελληνίδα να γουστάρει γλειφωκολαδα...δεν της αποκαλούν τυχαία ελεινιδεςΝαι .Εντωμεταξύ σ εμένα ,δεν με φτιάχνει το γλύψιμο κωλαρακι, αδιάφορο...
Από ποια περιοχή της γηραιάς αλβιωνας είσαι ???Ειναι αυτό το αγγλοσαξονικό σου ταπεραμεντο για αυτό ....συζητούσα με έναν φίλο που ζει μια δεκαετία τώρα στο Λονδίνο και μου πε πως ισχύει η φήμη πως οι Αγγλίδες είναι ψωλαρπαχτρες και γουστάρουν τα kinky σκηνικά .....που να βρεθεί Ελληνίδα να γουστάρει γλειφωκολαδα...δεν της αποκαλούν τυχαία ελεινιδες
....βορειο Λονδίνο, πρβ θα σου πω details, αν και έχω λίγο ποσοστό καταγωγής από εκεί,δεν μπορώ να πω ότι σκέπτομαι και πράττω 100% σαν Ελληνίδα ..υπάρχουν χαρακτηριστικά που δεν μου ταιριάζουν που έχουν οι Ελληνίδες, πχ υπέρμετρη ανασφάλεια,έντονη ζήλια ,"δήθεν"πουριτανισμο...Ειναι αυτό το αγγλοσαξονικό σου ταπεραμεντο για αυτό ....συζητούσα με έναν φίλο που ζει μια δεκαετία τώρα στο Λονδίνο και μου πε πως ισχύει η φήμη πως οι Αγγλίδες είναι ψωλαρπαχτρες και γουστάρουν τα kinky σκηνικά .....που να βρεθεί Ελληνίδα να γουστάρει γλειφωκολαδα...δεν της αποκαλούν τυχαία ελεινιδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από ποια περιοχή της γηραιάς αλβιωνας είσαι ???
Τι λίγη καταγωγή ??? Ένας από τους δύο γονείς σου δεν είναι Άγγλος /Αγγλίδα ???....βορειο Λονδίνο, πρβ θα σου πω details, αν και έχω λίγο ποσοστό καταγωγής από εκεί,δεν μπορώ να πω ότι σκέπτομαι και πράττω 100% σαν Ελληνίδα ..υπάρχουν χαρακτηριστικά που δεν μου ταιριάζουν που έχουν οι Ελληνίδες, πχ ανασφάλεια, ζήλια έντονη,δήθεν πουριτανισμο...
Η μαμά Ελληνο-Αγγλίδα οχι ορίτζιναλ 100%, (,εχει ζήσει όμως εκεί αρκετα,και υπάρχει οικογένεια)αααα,θα σε μαλώσω δεν μ έχεις παρακολουθήσει...χαχαχαχαχαχα!Τι λίγη καταγωγή ??? Ένας από τους δύο γονείς σου δεν είναι Άγγλος /Αγγλίδα ???
Ο ορισμός της γυναίκας, Τζο.Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
Ωωωω..ευχαριστώ πολύ αγόριΟ ορισμός της γυναίκας, Τζο.
Τα σέβη μου.
Μουναρε ατελείωτε.
....βορειο Λονδίνο, πρβ θα σου πω details, αν και έχω λίγο ποσοστό καταγωγής από εκεί,δεν μπορώ να πω ότι σκέπτομαι και πράττω 100% σαν Ελληνίδα ..υπάρχουν χαρακτηριστικά που δεν μου ταιριάζουν που έχουν οι Ελληνίδες, πχ υπέρμετρη ανασφάλεια,έντονη ζήλια ,"δήθεν"πουριτανισμο...
Είσαι δίγλωσση??? Για την κατάντια των ελεινιδων και γενικά των Ελλήνων φταίει η " Αγία ελληνική οικογένεια" ...όλος ο κομπλεξισμος ή υποκρισία ο πουριτανισμός και η ενοχή απέναντι στην ηδονή είναι προϊόντα της δυσλειτουργικής ελληνικής οικογένειαςΗ μαμά Ελληνο-Αγγλίδα οχι ορίτζιναλ 100%, αααα δεν μ έχεις παρακολουθήσει...χαχαχαχαχαχα!
Τριγλωσση..je parle un peu francais..Είσαι δίγλωσση??? Για την κατάντια των ελεινιδων και γενικά των Ελλήνων φταίει η " Αγία ελληνική οικογένεια" ...όλος ο κομπλεξισμος ή υποκρισία ο πουριτανισμός και η ενοχή απέναντι στην ηδονή είναι προϊόντα της δυσλειτουργικής ελληνικής οικογένειας
Έζησες στην Αγγλία???Τριγλωσση..je parle un peu francais..
Ο δήθεν πουριτανισμος που ανέφερα, που νομιζες οτι κόλλαγε;Σ αυτό που μόλις είπες κι εσύ..
Λογω σπουδών, σερι κάποιο διάστημα,συχνά πήγαινε έλα από μωρο ,οικογενειακά.Έζησες στην Αγγλία???
Ο ορισμός τις γυναικαρασσσς
Καλημέρες βροχερες!
Νομίζω ότι έχω πιάσει τον παλμό σας ,τουλάχιστον των αγοριών που εχω δει η αυτών που μιλω εδω ..Στο αναγνωρίζω! Ξέρεις να μας καυλώνεις όλους! και αυτούς που γουστάρουν τα πρόστυχα, και αυτούς που γουστάρουν τα πιο αισθησιακά! Τις καλημέρες μου
Καλημέρες βροχερες!
Καλημερουδια τρελοκομείο!!!Το βιντεο εχει καποιο προβλημα.
Μολις παει να ανεβει το ρουχο αρχιζει παλι απο την αρχη.
Ενα μαστορα ρε παιδια. Χαχαχα
Καλημερουδια τρελοκομείο!!!