Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.060
Πανέμορφη
Ε μα.. το γλυκό μου, δεν πρέπει;;!!να χαιρεται και λιγο το μουνακι..
Τελευταία τροποποίηση:
Πανέμορφη
Ε μα.. το γλυκό μου, δεν πρέπει;;!!να χαιρεται και λιγο το μουνακι..
Στα καλύτερα......στα βαθιά...
![]()
Ήθελε όμως και μερικές "γλωσσιες" πιο χαμηλά ...Εδω εξαφανίστηκε...εντελώς ..![]()
Δεν ήταν θετικό το boy...αν εννοείς κωλαράκι...Ήθελε όμως και μερικές "γλωσσιες" πιο χαμηλά ...
......θα ναι λίγο αμήχανο να τους ρωτάς αν είναι οκ να το κάνεις και να το γράψεις ......αλλά πες τους " είναι κάτι άρρωστοι ανωμαλιαρηδες στο bou "Δεν ήταν θετικό το boy...
Jo κάνε το επόμενο βήμα στην πορνοκαριερα σου ...άνοιξε onlyfans ή mym ...Μας διαβάζει χαχαχαχαχα!!!
να μιλας για εσεναΤο έχω φιλοσοφήσει..οτι και να κάνουμε, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος κανενός..δεν μας πάει πίσω ηλικιακά,αλλα μονο μπροστά.. μεγαλώνουμε...ας προσέχουμε μ απλα πραγματάκια να μεγαλώνουμε όμορφα και με υγεία.. φυσικα δεν κατακρίνω τις αισθητικές επεμβάσεις, χρήσιμες κι αυτές,απλα προσπαθώ να τις καθυστερήσω οσο μπορώ ,αν κι εφόσον κρίνω ότι θέλω κάτι να διορθώσω στο μέλλον..
Πολυ μ αρέσει η παρέα σας βρε αγόρια οταν έχουμε χρόνο και τα λέμε ετσι χαλαρά.. Θα σας καληνυχτίσω τώρα, αύριο διαθέσιμη κανονικότατα!
Ευχαριστώ και τα παιδιά που έγραψαν και σήμερα στο νημα για τα ραντεβου μας,είμαι τυχερή που βρίσκομαι με φοβερα άτομα κάθε φορά!!
....τεκνο εισαι...αλλα σαν να σε είδα λίγο κομμένο τις προάλλες,σταμάτα να μοιράζεις τόσες πιπες..να μιλας για εσενα
εγω οσο μεγαλωνω γινομαι πιο νεος
ταιζω τα κοριτσια πρωτεινη....τεκνο...αλλα σαν να σε είδα λίγο κομμένο τις προάλλες,σταμάτα να μοιράζεις τόσες πιπες...
Εισαι πονεσιαρης...μη μείνουν νηστικες..χαχαχαχαταιζω τα κοριτσια πρωτεινη
Είναι πολύ μπροστά η joJo κάνε το επόμενο βήμα στην πορνοκαριερα σου ...άνοιξε onlyfans ή mym ...
Υπάρχουν τέτοιοι τύποι που δε θέλουν γλωσσιες από πίσω?? Έλα παναια μμ..Δεν ήταν θετικό το boy...αν εννοείς κωλαράκι...
Μη πω ψέματα, δεν έκανα νύξη στο παιδί μωρε...αλλά ναι υπάρχουν αρνητές χαχαχαΥπάρχουν τέτοιοι τύποι που δε θέλουν γλωσσιες από πίσω?? Έλα παναια μμ..
Αρνητες κωλογλειφαδας ??? Σαν να λέει κάποιος " δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα " ή " δεν μου αρέσει ο γύρος ή η κρέπα σοκολάτα " .....σε τι κοσμο ζούμε !??!??Μη πω ψέματα, δεν έκανα νύξη στο παιδί μωρε...αλλά ναι υπάρχουν αρνητές χαχαχα
Ελα ντε ,αίσχοςΑρνητες κωλογλειφαδας ??? Σαν να λέει κάποιος " δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα " ή " δεν μου αρέσει ο γύρος ή η κρέπα σοκολάτα " .....σε τι κοσμο ζούμε !??!??
Πότε έκανες το πρώτο σου ???Ελα ντε ,αίσχος...και με γραπτες αποδείξεις (κριτικές)οτι η Τζο κάνει απίστευτο γλυφοκωλι ετσι;!
Ρε γμτ είναι φετίχ μου τρελό...αχ...
Στα 26,27 περίπου...απο τοτε κόλλησα..αμα δω σενιο ανδρικό κωλαρακι θελω να το γλύψω με μανία!Πότε έκανες το πρώτο σου ???
Με σύντροφό ????Στα 26,27 περίπου...απο τοτε κόλλησα..αμα δω σενιο ανδρικό κωλαρακι θελω να το γλύψω με μανία!