Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
και που ωφελει;Βιταμίνες προσώπου σε ενέσιμη μορφή, όταν μιλάμε για βελόνα, εννοούμε σαν κλωστή λεπτή, μην φανταστείς...
και που ωφελει;Βιταμίνες προσώπου σε ενέσιμη μορφή, όταν μιλάμε για βελόνα, εννοούμε σαν κλωστή λεπτή, μην φανταστείς...
δε μου αρεσει να γκoυγκλαρω, προτιμω τον λαιβ διαλογοΣε πολλά, γκουγκλαρε μεσοθεραπεια ,να δεις αγορι ,θα βρεις πολλές πληροφορίες!!
Σωστές συμβουλές θα πάρεις από δερματολόγο,ετσι;Εγώ όταν κάνω λάμπει το πρόσωπό ,λειαίνει ρυτίδες εκφράσεις, και γενικά η όψη μου δείχνει απολυτα υγιής !δε μου αρεσει να γκoυγκλαρω, προτιμω τον λαιβ διαλογο
Α γειά σου..κουβάδες ολοκλήροι χαχαχαχαχαχα!Φράπα η μούρη!!Τι μποτοξ και λαλακιεςεσενα κοριτσαρα μου το σπερμα σε κραταει κουκλα και παιρνεις καθε μερα μεγαλες ποσοτητες !!! χαχα
Και πολύ καλά κάνειςΑ ευχαριστώ!Δεν τράβαω ζόρια με την εμφάνιση μου,κάνω απλα /φυσικά πραγματάκια!
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και με ΥΓΕΙΑ στην πιο καυλιάρα νηματοθέτρια του bou!!Καλημέρα στ αγόρια μου και πάντα με μια φωτο,είναι θεσμός απο τοτε που ξεκίνησα!
Καλημερουδια!
Ε να βάζω κ τπτ διαφορετικό...ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και με ΥΓΕΙΑ στην πιο καυλιάρα νηματοθέτρια του bou!!
Πόσο θα ήθελα να με υποδεχτείς έτσι όταν σε συναντήσω ΔΕ λέγ
Ω να σου .... !!!
Καλημέρα ομορφιά μου. Πες μας πότε θα λείψεις στα εξωτερικά που έλεγες...Ε να βάζω κ τπτ διαφορετικό...
Καλημέρα αγορακι μου!
Ίσως δεχθω άτομο από εκεί ,αρα θ αναβληθεί για λίγο, όταν εχω κάτι σίγουρο θα πω μωρο.Καλημέρα ομορφιά μου. Πες μας πότε θα λείψεις στα εξωτερικά που έλεγες...
Ίσως δεχθω άτομο από εκεί ,αρα θ αναβληθεί για λίγο, όταν εχω κάτι σίγουρο θα πω μωρο.
Αχ σταμάτα γιατί θα σ ερωτευτώ ,και δεν είμαι για έρωτες στα γεράματα βρεΤα λιμανια θα τα κλεισω θα σταματησω τα τρενα στο σταθμο!
Αααα σταμάτα και δεν είμαστε για έρωτες στα γεράματα βρε
αντε να χαθείς βρε!!!Δεν καταλαβες. Θα τα κλεισω αφου φυγεις για να μη γυρισεις πισω. Χαχαχα!
ΠανέμορφηΚαλημερουδια!
Οι αντρες χρειαζονται μονο λεφτα .Σωστές συμβουλές θα πάρεις από δερματολόγο,ετσι;Εγώ όταν κάνω λάμπει το πρόσωπό ,λειαίνει ρυτίδες εκφράσεις, και γενικά η όψη μου δείχνει απολυτα υγιής !
Εννοείται ότι κάνουν άνδρες/γυναίκες ,δεν είναι προνόμιο των γυναικών !
να χαιρεται και λιγο το μουνακι.....να και σεξ από μουνάκι..ε μα πια με το κωλαράκι μου λυσσάξατε