gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
Καλημέρα κοριτσαραΚαλημέρες βροχερες!
Καλημέρα κοριτσαραΚαλημέρες βροχερες!
Καλημέρα κουκλί..!Καλημέρα κοριτσαρα
Καλημερα Είμαι περίεργος τι μουσική ακούς Και κουνιέσαι όλο νάζιΚαλημέρες βροχερες!
Στο κλιπ ακούω...disco γιατί αυτο ειχε ο σταθμός, χαχαχαχαχα!!Καλημερα Είμαι περίεργος τι μουσική ακούς Και κουνιέσαι όλο νάζι
Τι αγένεια θεεε μου… καλά εσυ δεν ξεβλαχεψες ακόμα;;;καλημερα
καφεεεεε
...τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις καλε;!Γεννημένος στιχουργός. ..!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!να πω κι εγω ενα τραγουδακι
Καθε βραδυ σου τον βαζω
και με παιρνει το πρωι
να το ξερεις σου φωναζω
σε ξεκωλιασε πολυ
το καλυτερο παιδι @Odin_
...σκέφτηκα να τον παντρευτώ, αλλα ειναι λιγο τσοπάνης..ε;Τι αγένεια θεεε μου… καλά εσυ δεν ξεβλαχεψες ακόμα;;;
Το λίγο το το ήθελες …. Το βγάζεις κ είσαι κομπλέ…...σκέφτηκα να τον παντρευτώ, αλλα ειναι λιγο τσοπάνης..ε;
....θα τον πάω στο σοι στην Αγγλία και η θα ζητά γαλακτομπούρεκα η πιπες...ρεζίλι θα γινωΤο λίγο το το ήθελες …. Το βγάζεις κ είσαι κομπλέ…
ειμαι μπρουταλ αντρας οχι σαν κι εσενα τομοτοκιοφτεςΤι αγένεια θεεε μου… καλά εσυ δεν ξεβλαχεψες ακόμα;;;
...σκέφτηκα να τον παντρευτώ, αλλα ειναι λιγο τσοπάνης..ε;
αν μου τα βρεις ερχομαι....θα τον πάω στο σοι στην Αγγλία και η θα ζητά γαλακτομπούρεκα η πιπες...ρεζίλι θα γινω
....βρε δεν ντρέπεσαι που εκανα ραντεβού με τον λαγο και αφήνες μηνύματα να σου παρω γαλακτομπούρεκα;!Με πηδουσε και ακούγαμε θόρυβο απο μηνύματα χαχαχαχαχαχαχαχαειμαι μπρουταλ αντρας οχι σαν κι εσενα τομοτοκιοφτες
και δεν πηρες ομως....βρε δεν ντρέπεσαι που εκανα ραντεβού με τον λαγο και αφήνες μηνύματα να σου παρω γαλακτομπούρεκα;!Με πηδουσε και ακούγαμε θόρυβο απο μηνύματα χαχαχαχαχαχαχαχα
Α γειά σου χαχαχαχαχα!!
Αυτός ήταν;;; Ε ρε κ έλεγα ποιος μαλακας μας ενοχλεί....βρε δεν ντρέπεσαι που εκανα ραντεβού με τον λαγο και αφήνες μηνύματα να σου παρω γαλακτομπούρεκα;!Με πηδουσε και ακούγαμε θόρυβο απο μηνύματα χαχαχαχαχαχαχαχα
Αχ δεν υπάρχεις ρε ,πόσο σ αγαπώ παναθεμα σε!!!Εισαι περιπτωσαρα!!!και δεν πηρες ομως
εβαλε το λαγο να μου παρει
ο σκυλος το λεει στη γατα του και η γατα στο λαγο
Well they said you was high-classedΑυτός ήταν;;; Ε ρε κ έλεγα ποιος μαλακας μας ενοχλεί