Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.526
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για τον υποβιβασμό του ανακοντα σου σε πυθωνα..ανακοντα παρακαλω
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για τον υποβιβασμό του ανακοντα σου σε πυθωνα..ανακοντα παρακαλω
Ατσα, εσύ ηρέμησες;;;
Περίεργο;;;
Εσύ προσπαθούσες να μου την πεις και σε αυτό το νημα και στο νήμα της άλλης...αλλά δεν το κατάφερες!!!
Γι'αυτό τις τρελαίνεις Όλεςανακοντα παρακαλω
ειδες αυτοι με τα σκουληκακια εξαφανιστηκαν ολοι πηραν το δολωμα τους και πηγαν να ψαρεψουνΖητώ ταπεινά συγγνώμη για τον υποβιβασμό του ανακοντα σου σε πυθωνα..
Τα καλά δεν τα δείχνουμε. Καλύτερα να τα δεις και να τα γευτείς από κοντά!!!Ετσι μπράβο.. ένα δείγμα του τι θα φάω έχεις?Ο Τάσος πχ έδειξε το πυθωνα του...
Σαν να σου μιλάει είναι το άτιμο
εγω φιλε ενας καλοσυνάτος γερακος ειμαι τιποτα αλλοΓι'αυτό τις τρελαίνεις Όλες
Αγαπημένο μέρος για διακοπές
Ανυπομονώ ..θα κάνω νηστεία 2 μέρες να έχω όρεξη..Τα καλά δεν τα δείχνουμε. Καλύτερα να τα δεις και να τα γευτείς από κοντά!!!
τζο ο κωστας σου πεταξε το γαντι και δεν ειναι μιας χρησης
Χαχαχχαχαχαχαχχα τι σου λέει βρε???Σαν να σου μιλάει είναι το άτιμο
Ηρεμος ημουν παντα… Απλα απαντουσα στα ποστ σας με το ιδιο σας το υφος… Ισως δεν το αντεχατε αυτο…Ατσα, εσύ ηρέμησες;;;
Περίεργο;;;
Εσύ προσπαθούσες να μου την πεις και σε αυτό το νημα και στο νήμα της άλλης...αλλά δεν το κατάφερες!!!
Καλησπέρα Γιάννη μου.. ?Ηρεμος ημουν παντα… Απλα απαντουσα στα ποστ σας με το ιδιο σας το υφος… Ισως δεν το αντεχατε αυτο…
Τεσπα… Παμε παρακατω!
Έίδά είδα και εύχομαι να παραμείνει έτσι..ειδες αυτοι με τα σκουληκακια εξαφανιστηκαν ολοι πηραν το δολωμα τους και πηγαν να ψαρεψουν
Κάτι δικά του για τον καιρό... Πολύ υγρασία λέει θα έχειΕπιτέλους ησυχία ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχχαχαχαχαχχα τι σου λέει βρε???
Καλώς το αγόρι μου..?Σαν να σου μιλάει είναι το άτιμο
Καλησπέρα Τζοάννα μου ??Καλησπέρα Γιάννη μου.. ?
Όχι, εσύ δεν το αντεχες, για αυτό όλο με εμάς ασχολιοσουν και όταν σου την είπα και δεν είχες τι να απαντήσεις το γύρισες ότι τα βρήκα με την Τζοανα. Γούστο μου και καπέλο μουΗρεμος ημουν παντα… Απλα απαντουσα στα ποστ σας με το ιδιο σας το υφος… Ισως δεν το αντεχατε αυτο…
Τεσπα… Παμε παρακατω!
ακου το ξαναγραφω παλι εδω μεσα ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν διαφωνιες ενταση και ισως και τσακωμοι δεν πρεπει ομως τελικα να μην ξεχναμε το ανθρωπινο μερος μας οσοι το εχουμε.... οι υπολοιποι τι να πω καλη τυχη τους ευχομαιΈίδά είδα και εύχομαι να παραμείνει έτσι..
Να ξέρεις θα σου αρέσει και δεν θα με αφήνεις να φύγω...Ανυπομονώ ..θα κάνω νηστεία 2 μέρες να έχω όρεξη..