Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.264
Το έχω χάσει το θέμα μας εδώ και κάτι σελιδες ρε συ χαχαχαχαχαχαΜην ξεφευγεις απ το θεμα μας
Το έχω χάσει το θέμα μας εδώ και κάτι σελιδες ρε συ χαχαχαχαχαχαΜην ξεφευγεις απ το θεμα μας
Θα του εξηγήσω του ανθρώπου και θα καταλάβει... Ας το δει οτι κάνει ενα ψυχικόπαιχτη δεν σε βλεπω καλα βλεπεις πως σε κοιταζει οπως ο ταυρος το κοκκινο πανι
αυτο το εγραψε πιο πριν δηλωσε μοναχοφαηςΘα του εξηγήσω του ανθρώπου και θα καταλάβει... Ας το δει οτι κάνει ενα ψυχικό
Το οποίο τονίζω ότι ακόμα προβληματίζομαι...αυτο το εγραψε πιο πριν δηλωσε μοναχοφαης
Το γαριδάκι του τάσου ρε joΤο έχω χάσει το θέμα μας εδώ και κάτι σελιδες ρε συ χαχαχαχαχαχα
εγω να σου ευχηθω απο τωρα καλα στεφανα να ζησετεΤο οποίο τονίζω ότι ακόμα προβληματίζομαι...
Ελπίζω όχι πεινασμένα ???εγω να σου ευχηθω απο τωρα καλα στεφανα να ζησετε
εσυ κοντολαγνε μια και το λεει και το ονομα σου σε βλεπω στο τελος για σακο προπονησης στο σπιτι τηςΤο γαριδάκι του τάσου ρε jo
Το γαριδάκι του τάσου ρε jo
Πήρε προαγωγή έγινε ανακοντα χαχαχχαχ
Απο την στιγμή που θα γίνει επίσημη η σχέση θα σταματήσω οποία επαφή. Αλλά μέχρι τότε ας το δει και ως μοχλό πίεσης για να επίσπευση τα στέφανααυτο το εγραψε πιο πριν δηλωσε μοναχοφαης
Μετά την επισημοποίηση θα τα λέμε εμείς στη ταράτσα μου, το μπαλκόνι είναι του Κωστάκη μου όλα κι.ολαΑπο την στιγμή που θα γίνει επίσημη η σχέση θα σταματήσω οποία επαφή. Αλλά μέχρι τότε ας το δει και ως μοχλό πίεσης για να επίσπευση τα στέφανα
Ρε εγώ έχω μείνει και περιμένω πριβέ γυμνός... Πάλι τα ίδια;;; ??Λοιπόν ήσασταν φοβερή παρέα στο διάλλειμα μου,απολαυστικοι όλοι!!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ, και τη κάνω πάλι...αλλα θα επανέλθω ????
Έχει να πέσει Ντικ πικ....στο ινμποξ βροχήΤι ώραια θέμα πιάσαμε ,για πουτσες..!!!!και μ αρέσει πολυ που προβάλετε τα προσόντα σας.. όταν, ζητήσω φωτο όμως,μην εινσι Φωτοτυπία απ όλους η ίδια.. το έχω ζήσει κ αυτό!!!????
Αρκεί να είναι οι δικές τους ?Έχει να πέσει Ντικ πικ....στο ινμποξ βροχή
εσυ φταις με εχουν σκισει τα κωλοπαιδα εχω βγαλει μεχρι τωρα τουλαχιστον 60 φωτοτυπιεςΑρκεί να είναι οι δικές τους ?
εσυ φταις με εχουν σκισει τα κωλοπαιδα εχω βγαλει μεχρι τωρα τουλαχιστον 60 φωτοτυπιες
Χωράνε σε Α4 η θέλουν Α3εσυ φταις με εχουν σκισει τα κωλοπαιδα εχω βγαλει μεχρι τωρα τουλαχιστον 60 φωτοτυπιες
Πρέπει να αλλάξεις κινητό κ φωτογράφο χτες...Μη ξεχνιόμαστε...μ αρέσει αυτή η φωτο δείχνει το μεγαλείο του κωλου μου..