Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.533
Δλδ?γρι δε κατάλαβα..?Πρέπει να αλλάξεις κινητό κ φωτογράφο χτες...
Δλδ?γρι δε κατάλαβα..?Πρέπει να αλλάξεις κινητό κ φωτογράφο χτες...
περιμενε θα σε φτιαξει και εσενα ο κωστακης που κανεις ματι εδω μεσαΠρέπει να αλλάξεις κινητό κ φωτογράφο χτες...
Ποιος είναι ο Κωστάκης...??περιμενε θα σε φτιαξει και εσενα ο κωστακης που κανεις ματι εδω μεσα
Ο φωτογράφος αντί να βγάζει φωτο θα τον παίζει ,καλύτερα μόνη κινητό έχω καινούριο και ανάθεμα αν ξέρω να ρυθμίσω κάμερα..Κινητό με καλύτερη κάμερα...κ φωτογράφο για τις φωτογραφίες...
Ο γαμπρόςΚινητό με καλύτερη κάμερα...κ φωτογράφο για τις φωτογραφίες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο Κωστάκης...??
ειναι και κομμαντο αυτοκτονιας βεβαια οπως τον εχω κοψειΚινητό με καλύτερη κάμερα...κ φωτογράφο για τις φωτογραφίες...
Ποιος είναι ο Κωστάκης...??
Τα σαρώνει όλα στο πέρασμα του τ αγόρι μου.. Θα πήγε να φάει μάλλον,δε τον βλέπωειναι και κομμαντο αυτοκτονιας βεβαια οπως τον εχω κοψει
σου ειπα την λυση σουπερ μαρκετ εχεις κοντα τρεχα παρε οσο πιο μαυρο εχειΑλήθεια αυτό με τις παραθεσεις στα νήματα ποιος το σκέφτηκε?Για να Μπερδεύομαι?!
Τα σαρώνει όλα στο πέρασμα του τ αγόρι μου.. Θα πήγε να φάει μάλλον,δε τον βλέπω
...Ποιος έβγαλε Στη φορά ότι έχω Σκλαβενίτη δίπλα μη χεσω??Τασούλη ομολόγησεσου ειπα την λυση σουπερ μαρκετ εχεις κοντα τρεχα παρε οσο πιο μαυρο εχει
ιδεα δεν εχω για αυτο που λες...Ποιος έβγαλε Στη φορά ότι έχω Σκλαβενίτη δίπλα μη χεσω??Τασούλη ομολόγησε
Δηλαδή μόνη μου το ξεφουρνισα?χαχαχχαχαχαχαχχαιδεα δεν εχω για αυτο που λες
Ο δικός σου ο κωλος,ξέρω τι θέλει και θα το πάρει αυτό που θέλει...Ο δικός μου ο κωλος να δεις τι θέλει άσε του Γιάννη..
Στις πιπες πρέπει να μας πλακώσει!!!ηρεμια ...παμε χαλαρα η μηπως θελετε να βαλω την τζο να σας πλακωσει στις φαπες
Διάλεξε όπλο και εγώ το μέρος να μονομαχισουμε!!!Και πριβέ σου τα λέω αν θες. Αλλά γιατί να το κρύψω;;; Ας το μάθουν και οι άλλοι. Περιμένω
το καλυτερο σαμουραιΔιάλεξε όπλο και εγώ το μέρος να μονομαχισουμε!!!
Που να δεις πως θα καυλωνεις όταν θα εισέρχομαι στα ενδότερα σου...Βαρβατιλα στάζεις..σε κατάλαβα από το χέσιμο που μου έριχνες πσλια ότι είσαι άγριος και καβλωνα
Είμαι πολύ στενομυαλος, δεν πρόκειται να καταλάβω!!!Δεν ρωτάω κανέναν. Έλα εσύ και ο Κώστας θα καταλάβει
Που να δεις πως θα καυλωνεις όταν θα εισέρχομαι στα ενδότερα σου...
Γιατί επειδή σε θέλω μόνο για μένα...και για τους φίλους μου!!!Το οποίο τονίζω ότι ακόμα προβληματίζομαι...
Πάλι καλά που θα έχω πελατεία μσζι σου,τους φίλους σου γιατί εδώ μ αυτές τις μαλακιες δε το βλέπω χαχχαχαχαχαχχαχαΓιατί επειδή σε θέλω μόνο για μένα...και για τους φίλους μου!!!