kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ο anon νομίζω κέρδισε το δώρο.Απλα δε κατάλαβα..Διάβασε τι έγραψα..Λοιπον όποιος κατάλαβε θα του πάρω δωρεάν πίπα ?
Ο anon νομίζω κέρδισε το δώρο.Απλα δε κατάλαβα..Διάβασε τι έγραψα..Λοιπον όποιος κατάλαβε θα του πάρω δωρεάν πίπα ?
Μου ήρθαν 3 μηνύματα πρβ αλλά μόνο εξήγηση δε μου έδωσαν...?Ο anon νομίζω κέρδισε το δώρο.
Οι τζαμπατζηδες..Μου ήρθαν 3 μηνύματα πρβ αλλά μόνο εξήγηση δε μου έδωσαν...?
Καληνύχτα κυρία ΤζοάνναΤη καληνύχτα μου σε όλους.. ευχες για ένα πονηρό βράδυ.. ?
κοιτα μην εισαι κατσικοποδαρος ...Ο anon νομίζω κέρδισε το δώρο.
να τα στειλεις πισω ...Μου ήρθαν 3 μηνύματα πρβ αλλά μόνο εξήγηση δε μου έδωσαν...?
????να τα στειλεις πισω ...
χαλασμενα ειναι ...
Καληνύχτα μάτια μουΚαληνύχτα κυρία Τζοάννα
Κώστα θες να γίνουμε φίλοι;;;Γιατί επειδή σε θέλω μόνο για μένα...και για τους φίλους μου!!!
ναι..ναι ..δεν ξερω...Δηλαδή υπάρχει η περίπτωση να κατάλαβαν όλοι εκτός από μένα.. και.να.παίρνω πίπες μέχρι το 2024?!
Πηγαινε για υπνο βρε joΚαληνύχτα μάτια μου
Περιμένω πμ αλλιώς δε σου ξαναμιλαω...Πηγαινε για υπνο βρε jo
Άσε να βράζουν στο ζουμί τους και πέρνα καλά με αυτούς που θες. Δεν χρειάζεται ούτε να αλλάξεις ούτε να εξαφανιστείςΑποφάσισα ως νεουδι που ήμουν, να αλλάξω επιθετικό στυλ στο λεκτικό πόλεμο που έτρωγα,να το πάω πιο χαλαρά και με αρκετή δόση χιούμορ..Αλλά βλέπω ότι όπως και να είμαι ότι και να κάνω, ΚΆΠΟΙΟΙ, ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ,θα γκρινιάζουν θα τη λένε ,άδικα η δικαίως δεν έχει σημασία..Αφιέρωσα πολύ από τον ΕΛΕΎΘΕΡΟ χρόνο μου να περνάω μσζι σας και παρεξηγήθηκε κι αυτό.. Σορυ αλλά πλέον αλλάζω στυλ ,θα είναι καθαρά ενημερωτικό το νήμα μου και στα όρια του χαβαλέ που θα ορίσω εγώ.. πλέον συμμετοχή δε θα έχω όπου δε θέλω ,χωρίς παρεξήγηση για κάποια άτομα που ήρθα πιο κοντά εδω μέσα και σέβομαι φυσικα,αλλά εδώ μπήκα να "πουλήσω" τη δουλειά μου και όχι τη "φιλια" μου
Ενημερωτικά το στόχο μου εδώ σε πολλά που ήθελα τον έπιασα, αρα μπαίνω με χαλαρή διάθεση πια..καλό σας απόγευμα
Ε ρε τι τραβαω , επρεπε να μουν στις πολιτικες εξελίξεις και να χα το κεφαλι μου ήσυχο,Περιμένω πμ αλλιώς δε σου ξαναμιλαω...
Δεν το λες και για κακό αυτό, αν κρίνω από όσα έχεις γράψει ως τώραΔηλαδή υπάρχει η περίπτωση να κατάλαβαν όλοι εκτός από μένα.. και.να.παίρνω πίπες μέχρι το 2024?!
Το μέρος που θα μου άρεσε να βρίσκομαι τώρα. ειδυλλιακό
??Άσε να βράζουν στο ζουμί τους και πέρνα καλά με αυτούς που θες. Δεν χρειάζεται ούτε να αλλάξεις ούτε να εξαφανιστείς
θα βγεις να απαγγείλεις ...?Πηγαινε για υπνο βρε jo
Εγώ θα πάω για ύπνο,εσένα δε σου ξαναμιλαωΕ ρε τι τραβαω , επρεπε να μουν στις πολιτικες εξελίξεις και να χα το κεφαλι μου ήσυχο,
Σου πα θα σου πω,
Νάνι τωρα