openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Περιμένουμε βιντεακι μεν νέο αναλ χεχε τις καλησπερες μου
Καλησπέρα,με τη 1 ευκαιρία!Περιμένουμε βιντεακι μεν νέο αναλ χεχε τις καλησπερες μου
Θα φας καλά στην βόρεια Ελλάδα ??? να το ξέρεις!!!Ακριβώς.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λατρεύω βόρεια Ελλάδα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις ..και θέλω.να ξανάρθω
Εγώ βυζάρες θέλω και θέλω να φαίνονται καλά!!!Ευχαριστώ Τάσο μου.. ☺ εγώ μόλις δω φασαρία θα βάλω φωτο τό κωλο μου και όλα θα ξεχαστούν!!?
Κώστα γύρισες πίσω ευτυχώς, τον έδιωξα το γιδοβοσκο για σένα ?Θα φας καλά στην βόρεια Ελλάδα ??? να το ξέρεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ βυζάρες θέλω και θέλω να φαίνονται καλά!!!
Εσύ δεν θα το χαρείς πότε!!!Πω ρε τι χαιρεται ο κωστακης
Μαλλον αυτός θα μας πάρει και τους δύο....έλα που εγώ θέλω και σένα
..αχ μπερδεύτηκα και είμαι ξανθιά.. Να σας πάρω τρίο?!Η θα τσακωθείτε?
Εσύ έχεις σουξέ στους ταύρους και στους τραγους...και εγώ στην Τζοαννα!!!Μπα, εμενα δε με θες πχια, τωρα εισαι αλλου…… ρε τον κωστακη με το σουξε του
Άστον αυτόν τώρα, είπαμε επέλεξα εσένα το πρωτεύουσιανο τέλος!!αρκετή κοπριά έφαγα μαζί τουΜαλλον αυτός θα μας πάρει και τους δύο.
Εσένα με το στραπον σου και εμένα με το παλαμαρι μου!!!
Έτσι μπράβο οι δύο μας!!!Κώστα γύρισες πίσω ευτυχώς, τον έδιωξα το γιδοβοσκο για σένα ?
Ενώ εσύ έχεις γαμηθει στις κριτικές!!!Νομιζω οτι το εχασε απο τοτε που αποφασισε πως ειναι κυνηγος κλωνων, υποστρατηγος του αντισθενη και οτι με 39 κριτικες εδω μεσα εγινε αντρας.
Κάνε πρώτα δέκα ραντεβού, αληθινά, με γυναίκες και όχι με τραγους και μετά έλα και κάνε μας μάθημα!!!Αυτη ειναι η διαφορα μας μεγαλε, πως εγω με 50k ποστ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εσυ μοστραρεις τις 39 κριτικες και απαιτεις σεβασμο, ακαταλογιστο και αυτοπαρουσιαζεσαι και ως σεβαστο μελος που μετραει η γνωμη σου εδω μεσα.
Αυτα.
Όλα θες να τα τρώς μόνος σου?!εμένα τι θα με ταΐζεις?κατάλαβα,στη πείνα εγωΈτσι μπράβο οι δύο μας!!!
Είμαι μοναχοφαεις βλέπεις!!!
Έτσι μπράβο οι δύο μας!!!
Είμαι μοναχοφαεις βλέπεις!!!
Εμένα το μοναχοφαης με.προβλημάτισε ..
Βασίλισσα θα σε έχω...Όλα θες να τα τρώς μόνος σου?!εμένα τι θα με ταΐζεις?κατάλαβα,στη πείνα εγω
αυτο παει αλλου την βαλιτσα μαλλον σε μονοπετρο και ετσιΕμένα το μοναχοφαης με.προβλημάτισε ..
Ετσι μπράβο.. ένα δείγμα του τι θα φάω έχεις?Ο Τάσος πχ έδειξε το πυθωνα του...Βασίλισσα θα σε έχω...
Θα τρωως τα καλύτερα ???
ανακοντα παρακαλωΕτσι μπράβο.. ένα δείγμα του τι θα φάω έχεις?Ο Τάσος πχ έδειξε το πυθωνα του...