TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εισαι πολυ τυχερη να ξερεις εχουν κλαψει εδω μεσαΕγώ φταίω που αντί για λιλι 22 σου έδωσε ο Θεούλης τη πίεση?!??
εισαι πολυ τυχερη να ξερεις εχουν κλαψει εδω μεσαΕγώ φταίω που αντί για λιλι 22 σου έδωσε ο Θεούλης τη πίεση?!??
?????εισαι πολυ τυχερη να ξερεις εχουν κλαψει εδω μεσα
Επιβεβαιώνω ότι αυτό που είδα πριν μ έκανε και δάκρυσα..καρυπιδη δε ξανάρχομαι πρβ μαζί σου.. τρόμαξα ??? ,φτου σου αγόρι μου ???εισαι πολυ τυχερη να ξερεις εχουν κλαψει εδω μεσα
Τασο αληθεια ,γαριδάκι;τωρα με στεναχωρησες δηλαδη εμεις οι μεγαλυτεροι τι θα κανουμε
Τασο αληθεια ,γαριδάκι;
.....Εγώ το είδα και τρόμαξα...το γιατί όμως δε διευκρινίζω ..είναι γαριδάκι..είναι μπανάνα..είναι φιστίκι Αιγίνης..δε λέω ?Τασο αληθεια ,γαριδάκι;
Ναι αλλα χωρις γλουτένη......Εγώ το είδα και τρόμαξα...
προς αποκατασταση της αληθειας για καποιους που χαρηκανμικρο...
Που το ξέρεις?? με προβληματίζεις έρχεσαι πετάς φυτιλια φεύγεις..ρε μπας και με ξέρεις όντος????Ναι αλλα χωρις γλουτένη.
Κι εσενα σε πειραζει γλουτενη απ οτι ξερω
Γι αυτό τρόμαξα τελικά φίδι ήταν χαχαχα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧπρος αποκατασταση της αληθειας για καποιους που χαρηκαν
σ αρεσοουν τα φιδια ... ε...?προς αποκατασταση της αληθειας για καποιους που χαρηκαν
Πως έλεγε ο Κωνσταντάρας στην ταινία με την Κοντού για το τηλέφωνο;;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...κλαίω...Εγώ φταίω που αντί για λιλι 22 σου έδωσε ο Θεούλης τη πίεση?!??
????Πως έλεγε ο Κωνσταντάρας στην ταινία με την Κοντού για το τηλέφωνο;;;;
- Αχ πόσο θέλω να το πιάσω ??
Μόνος του το είπε καλέΧαχαχαχαχαχαχαχαχα...κλαίω...