FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.264
- Πόντοι
- 1.336
Θα εχει βγει στις εθνικες μα τη νταλικα , και τον θελω να γραψει ποιημα για την ΚαιβληΠου χαθηκε ο αρκουδας;
Θα εχει βγει στις εθνικες μα τη νταλικα , και τον θελω να γραψει ποιημα για την ΚαιβληΠου χαθηκε ο αρκουδας;
Νταλικιερης ειναι;Θα εχει βγει στις εθνικες μα τη νταλικα , και τον θελω να γραψει ποιημα για την Καιβλη
Θα κοπεις στις εξετασεις του νηματος Το εχει δηλωσει εδωΝταλικιερης ειναι;
Τον Σεπτέμβρη παλι θα δώσει εξετάσεις!Θα κοπεις στις εξετασεις του νηματος Το εχει δηλωσει εδω
δεν πιστευω να εμεινες μονο στο δαχτυλο???Λοιπον, αν και δεν πολυ θελω δάχτυλα, γιατι αρκετοί δυστυχώς μου το έχουν κάνει άγαρμπα στο παρελθόν, αφησα εναν νεαρό σήμερα να με παίξει ετσι απο πισω,ήρεμα..Ο τρόπος εχει σημασία σ ολα αγορια..
Tην Καλημερα Αγαπητη Νηματοθετρια.......εεεεεεεεεε!!!!!!τα θελει ο πισινουλης σου!!!!!Ο νεαρος που αναφερεις ειναι απο τα Μεγαρα....?????ασχολειτε με πουλερικα????Βρε!!!!!δεν εχεις αυγο.....!!!!!!!Λοιπον, αν και δεν πολυ θελω δάχτυλα, γιατι αρκετοί δυστυχώς μου το έχουν κάνει άγαρμπα στο παρελθόν, αφησα εναν νεαρό σήμερα να με παίξει ετσι απο πισω,ήρεμα..Ο τρόπος εχει σημασία σ ολα αγορια..
Χαχαχαχα θεότρελε!Tην Καλημερα Αγαπητη Νηματοθετρια.......εεεεεεεεεε!!!!!!τα θελει ο πισινουλης σου!!!!!Ο νεαρος που αναφερεις ειναι απο τα Μεγαρα....?????ασχολειτε με πουλερικα????Βρε!!!!!δεν εχεις αυγο.....!!!!!!!
Τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!
Που εισαι Νικο Τσιαμτσικα?????Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας????
Φυσικα και όχι!!δεν πιστευω να εμεινες μονο στο δαχτυλο???
Καλημερουδια!
Καλημερούδια!!
Γουστάρω τρελά αυτή τη φωτό!!!!
Τι υπέροχο πιπιλισμα είχα κάνει σε αυτά τα όμορφα βυζάκια!!!
Μπερδεύτηκα τωρα ρε μωρο...είχες κάνει..;Δλδ;Τι υπέροχο πιπιλισμα είχα κάνει σε αυτά τα όμορφα βυζάκια!!!
Εννοείται και έχουμε βρεθεί, απλώς δεν σου είπα ποίος είμαι!!!Μπερδεύτηκα τωρα ρε μωρο...είχες κάνει..;Δλδ;
Λογικο να μην ξέρω ποιος είναι αν δεν πει κάποιος μόνος του φυσικα!Ελπίζω να πέρασες όμορφα!!Εννοείται και έχουμε βρεθεί, απλώς δεν σου είπα ποίος είμαι!!!
Εννοείται ότι πέρασα πολύ ωραία, αφού ξανά ήρθα, αλλά ποίος δεν έχει περάσει καλά μαζί σου;;;Λογικο να μην ξέρω ποιος είναι αν δεν πει κάποιος μόνος του φυσικα!Ελπίζω να πέρασες όμορφα!!
Χαίρομαι ρε αγορι πραγματικά!!Εννοείται ότι πέρασα πολύ ωραία, αφού ξανά ήρθα, αλλά ποίος δεν έχει περάσει καλά μαζί σου;;;
Άντρα μου ή συζυγε έπρεπε να με αποκαλέσεις, να μην ξεχνάμε και την ιδιότητα μας!!!Χαίρομαι ρε αγορι πραγματικά!!
Χαχαχαχαχα!!Ο άντρας μου εδω εισαι σωστά!!Ευχαριστώ που με τιμήσες τόσες φορές αγαπη!!Άντρα μου ή συζυγε έπρεπε να με αποκαλέσεις, να μην ξεχνάμε και την ιδιότητα μας!!!