erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Καλή εεε?Υποκλίνομαιιιιι για την φώτο χαχα θα σου στείλω ινφο
Πολυαγαπημένος Γκάρφιλντ!!
Ευχαριστώ, θα περιμένω!!
Καλή εεε?Υποκλίνομαιιιιι για την φώτο χαχα θα σου στείλω ινφο
Καλημέρα Τζο!Καλημερουδια..με καυλες..!
Καλημέρα Τζο καύλα! Θα το βάλω screensaver στο pc να το βλέπω στη δουλειά !!!!!Καλημερουδια..με καυλες..!
Βαρβακειο πήγες; Ποσο ειχε το κιλό;Παω τώρα γιατί περιμένω έναν νεαρό...καλα ξεκινά η μέρα για την Τζο , μ αρνάκι γάλακτος!
Αυτά είναι αγορι!!Καλημέρα Τζο καύλα! Θα το βάλω screensaver στο pc να το βλέπω στη δουλειά !!!!!
Καλημερουδια!Καλημέρα Τζο!
Ντελιβερι στο σπιτι το ειχα χαχαχαχαΒαρβακειο πήγες; Ποσο ειχε το κιλό;
Αφου ειπες οτι νηστευεις, μερες που ναι.Παω τώρα γιατί περιμένω έναν νεαρό...καλα ξεκινά η μέρα για την Τζο , μ αρνάκι γάλακτος!
Πήρε έλεγχο; Πως τα πήγε;Ντελιβερι στο σπιτι το ειχα χαχαχαχα
Το κωλαράκι μου δεν νηστεύειΑφου ειπες οτι νηστευεις, μερες που ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήρε έλεγχο; Πως τα πήγε;
Ηταν αξιος !!!! χχαχαΤο κωλαράκι μου δεν νηστεύει
Αριστευσε το πουλάκι μου αν και νεουδιη
Και ο κωλος μου και αυτό ,αστέρια!!Ηταν αξιος !!!! χχαχα
Σώθηκες χαχαχα, μόνο πιτ(π)ες ξερω καλά!Οπότε την κυριακή μαγειρευουμε αρνάκι φρικασέ, συνταγη στελνει η jo με πμ
τυροπιτ(π)ες??? χααχχαΣώθηκες χαχαχα, μόνο πιτ(π)ες ξερω καλά!
Όλες τις πίτες ,τις παιζω στα δάχτυλα(στο στομα)τυροπιτ(π)ες??? χααχχα
Καλο απογευμα Αγαπητη Νηματοθετρια......Μπα.....!!!!!το ξεπουπουλιασες το πιπινι......?????Κατσε...!!!!!κατσε!!!!!!οταν βγουμε στην πιατσα ......βρηκες τα ορφανα????με τους δυνατους παιχτες θα σε δω.....Το κωλαράκι μου δεν νηστεύει
Αριστευσε το πουλάκι μου αν και νεουδι
ολα τα λευκα εκει πρεπει να καταληγουν σε μια κοπελα στο στομα της!!!!Όλες τις πίτες ,τις παιζω στα δάχτυλα(στο στομα)
Κοκόρια είναι τα μικρά χτυπάνε ασταμάτητα αφού κάνω ζέσταμα πριν κάθε φορά μην μου μείνει κανα πα'ί'δι στο χέρι χαχαχαχα χαχαχαχα!!Καλο απογευμα Αγαπητη Νηματοθετρια......Μπα.....!!!!!το ξεπουπουλιασες το πιπινι......?????Κατσε...!!!!!κατσε!!!!!!οταν βγουμε στην πιατσα ......βρηκες τα ορφανα????με τους δυνατους παιχτες θα σε δω.....
Σ οτι ειπες το κοπέλα μ άρεσε...που είναι ένας που μ έλεγε θεια να με στολίσει μερες που είναι χαχαχαχαχαχα!!ολα τα λευκα εκει πρεπει να καταληγουν σε μια κοπελα στο στομα της!!!!
εμεις τα μεγαλυτερα παιδια προσπαθουμε να γαμησουμε τον εγκεφαλο της γυναικας πρωτα ...οι μικροτεροι κομπρεσερ χαχαχαΚοκόρια είναι τα μικρά χτυπάνε ασταμάτητα αφού κάνω ζέσταμα πριν κάθε φορά μην μου μείνει κανα πα',ι'δι στο χέρι χαχαχαχα χαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σο οτι ειπες το κοπέλα μ άρεσε...που είναι ένας που μ έλεγε θεια να με στολίσει χαχαχαχαχαχα!!
Σας αγαπώ λίγο παραπάνω εσάς τα μεγαλύτερα παιδιά..εμεις τα μεγαλυτερα παιδια προσπαθουμε να γαμησουμε τον εγκεφαλο της γυναικας πρωτα ...οι μικροτεροι κομπρεσερ χαχαχα