geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.865
- Πόντοι
- 34.478
τα αστερακια αναβοσβηνουν;Καλησπέρα, αύριο πάλι μετά τις 12 διαθέσιμη,σήμερα δεν δουλεύω!
τα αστερακια αναβοσβηνουν;Καλησπέρα, αύριο πάλι μετά τις 12 διαθέσιμη,σήμερα δεν δουλεύω!
Ναι είναι μαγικα οταν ακουμπούν σε βυζιάτα αστερακια αναβοσβηνουν;
αναψε τα τοτε ντεΝαι είναι μαγικα οταν ακουμπούν σε βυζιά
Τα Χριστούγεννα βρεαναψε τα τοτε ντε
Ασε, πονάω παντού απ το δίδυμο καναπες κρεβάτι, κρεβατι καναπές,Σε ζηλεύω...
γιατι? οικονομια στο ρευμα κανεις;Τα Χριστούγεννα βρε
Η γνωστή αιτια η μεση;Ασε, πονάω παντού απ το δίδυμο καναπες κρεβάτι, κρεβατι καναπές,
Ποναω ,που λεει ο λογος , απ το καθισιοΗ γνωστή αιτια η μεση;
Μακάρι να είχα τη φάτσα μου κολλημένη στις βυζαρες σου
Μμμμμ αντε κανόνισε, κι ελα να βγάλουμε κ βίντεο...που λέγαμε χθεςΜακάρι να είχα τη φάτσα μου κολλημένη στις βυζαρες σου
ΣκιιιιιιιιισωωωωΑυριο εκτός απροόπτου, ρεπό, σήμερα θα κάτσω λιγο παραπάνω σε ώρα να εξυπηρετησω κάποιους κυρίους!
ΣκιιιιιιισωΑυριο εκτός απροόπτου, ρεπό, σήμερα θα κάτσω λιγο παραπάνω σε ώρα να εξυπηρετησω κάποιους κυρίους!
Η καύλαΚαλημερουδια,διαθέσιμη 12 και μετά σήμερα!
Γεια σου καυλιαρικο αγορι!!Σκιιιιιιιιισωωωω
Σκιιιιιιισω
Η καύλα
Δεν μου διέφυγε η αλυσίδα.........ορίστε!
Ειμαι σίγουρη αγαπημένε!!!Δεν μου διέφυγε η αλυσίδα....
Κομπρεσέρ φιλιααααΝα καληνυχτίσω με βιντεακι αφού μου ζητήθηκε πριν..χατήρι δεν χάνω σχεδόν ποτέ αν μπορώ φυσικά..
Αυριο,με καυλες πάλι..!
...δυνατός παίχτης ο συναγωνιστής σας...αλλα κι εγω αντεχω..!Φιλιά αγορι!Κομπρεσέρ φιλιαααα
Καλό βράδυ καλά να περνας...δυνατός παίχτης ο συναγωνιστής σας...!Φιλιά αγορι!
Στιγμιότυπο από τις εργασίες διανοιξεως της γραμμής 4 του Μετρό;Να καληνυχτίσω με βιντεακι αφού μου ζητήθηκε πριν..χατήρι δεν χάνω σχεδόν ποτέ αν μπορώ φυσικά..
Αυριο,με καυλες πάλι..!
Ειμαι σκληρά εργαζόμενο κορίτσι .Στιγμιότυπο από τις εργασίες διανοιξεως της γραμμής 4 του Μετρό;